Att störa sig på folk

Jag sa det till Dilshad igår.. Jag har en dålig egenskap och det är att jag stör mig mycket på en del människor. Det finns vissa människor jag bara inte gillar och då kan jag inte sluta störa mig på dem. Jag borde inte bry mig om dem.. Så det är deffinitivt en dålig egenskap. Det finns en man som är på BIS som är så sjukt störig. Jag har aldrig träffat någon som beter sig som han. Han talar som att han är Gud, allt som kommer ur hans mun är sanningen. Han läxar upp en hela tiden och ska alltid "tala". Han har ingenting med organisationen att göra, alltså han bestämmer inte, han är bara där för att lära barnen schack varje torsdag, en av alla andra volontärer, men ändå kommer han dit och tror att han bestämmer över både barn och organisation. Jag klarar inte av honom. Och han verkar gilla att snacka med mig för nog fan ska jag ALLTID hamna i ett av hans samtal, som aldrig tar slut. Han förstår inte att man inte vill snacka med honom, det är typ omöjligt att komma ifrån honom när man väl börjar snacka med honom. En människa som inte förstår värdet av tystnad.

Han är absolut inte ödmjuk och jag tror aldrig att han kan LYSSNA på någon. Kanske därför han är så insnöad, för att han alltid bara lyssnar på sig själv? Jag stör mig också på människor som inte tänker efter. Det är något som är så långt ifrån mig.. så därför blir jag väldigt irriterad på det. Till exempel en kvinna som är 35 som lever som om hon vore 18-20. Hon har ingen utbildning, ingen familj eller jobb, men det verkar inte gå någon nöd på henne. Hon klär sig som en 18-20-åring, är lika rationell som en 18-åring, tankspridd, förvirrad och så oplanerad så det går inte! Det känns konstigt att jobba med en som känns som minst 5 år yngre när hon är 12 år äldre..

Jag tror att när människor är alltför olika mig (nu menar jag inte lite olika, för det är bra. Jag menar alltföör olik) och jag ska umgås med dem alltför mycket så börjar de störa mig. Människor som inte tänker efter, människor som är så egocentrerade att de bara ser sig själva. Som sagt, en mycket dålig egenskap, för jag borde verkligen inte bry mig om dem!! Det är därför jag gillar djur och barn.. okomplicerade varelser :)

detta blev ett väldigt ickepolitiskt-moraliskt-korrekt inlägg men alla stör sig på folk ibland och jag bara måste skriva av mig!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0