3 år!

Igår firade jag och älskling vår treårsdag. Men först var jag på praktiken. Det var ingen hit direkt. Väldigt mycket oväsen så jag fick ont i huvudet nästan. Folk som inte kan kontrollera micken så de sätter den för nära förstärkaren så det tjuter hela hela heela tiden. Det var iaf trevligt för vi hade utbytesstudenter på besök och de hade med sig armband från Zambia som de sålde. Självklart köpte jag ett. Kostade bara 30 kronor styck.

Sen bytte jag om och gjorde mig lite fin med sidenlinne och lila skor med klack. Vi åt på Vegegården, var de enda gästerna där!! Det var underbart gott. Tre små rätter, mangojuice och sedan glass till efterrätt. Ljuvligt. Efter restaurangen blev det en tripp till bo01 och turningtorso där vi promenerade omkring vid vattnet. Det var ju väldigt varmt väder igår. Jaha tre år. Vi får väl se hur länge det håller. Känns som att alla gör slut nu, känns som det är någon slags lågkonjunktur inom förhållande, så även inom vårt mer eller mindre. Det har gått bra nu någon vecka eller två. Får hoppas vi klarar oss ur denna nedåtgång tillsammans. Han har liksom alla de rätta kvaliteterna för att vara min framtida man. Med det menar jag att om jag skulle skriva ner min drömkilles egenskaper skulle det blir Dilshad, fast jag skulle nog inte ens våga vara så petig om jag hade hoppats! Och jag är också hans drömtjej brukar han säga. Då gäller det bara att vårda det och inte bråka.


Kommentarer
Postat av: Linnsan

Grattis gumman :D!! Jag hoppas också ni får mååånga år till tillsammans ;) Och det tror jag verkligen! Ni passar så bra för varann! När man ser er två tillsammans så ser man äkta kärlek :)

Puss gumman, hoppas du får en riktigt skön helg hemma hos familjen!

2010-04-30 @ 10:59:17
Postat av: Madu

Grattis gumman;) jag hoppas med att ni får många många fler år tillsammans och er kärlek få mig att fortsätta tro på kärleken:D Pussar och Kramar

2010-04-30 @ 18:10:45


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0