1 april

Hihi det var lite roligt !!

Om en halvtimme ska jag ta bussen till Cuba café och mitt sommarjobb! Det blir städdag för hela slanten idag och det pirras nervöst i magen vid tanken att träffa mina kollegor. Jag är nervös! Ska städa ända till klockan sex ikväll och sen ska jag träffa Linn.

Igår och i förrgår hade vi aktivitetsgång på BIS (praktiken) vilket innebar att vi lekte massa lekar både syskon och föräldrar tillsammans, sedan åt vi gott arabiskt ris och bullar och sedan fanns det gottebord till dessert. Ritkigt trevliga dagar med glad stämning, mycket skratt och roliga samtal med de andra volontärerna, superhärliga tjejer! Idag är det ingen praktik för det är skärtorsdag, som tur var så att jag kan vara med på åtminstone en av de sex städdagarna på Cuba café.

Det ska bli skönt med påsklov, känns som att jag inte hunnit med någonting denna vecka. Har disk som inte diskats och tvättkassen svämmar över. Mina planer för i påsk är umgås med vänner, pojkvän, gå ut i det fina vädret och påskfika med familjen och mormor&morfar.

Vi hörs imorgon då jag berättar hur det gick idag!

Här är en länk till mitt sommarjobb: http://www.cubacafe.se/

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0