Tvättning&fikadejt


Här är jag i torkrummet imorse! Gick yrvaket upp och lade i tvätten i tvättmaskinerna. Torkrummet fungerade inte, så det blev att hänga tvätten på balkongen. Whatever, det hinner ändå aldrig bli torrt på den lilla tid man har på sig!! Blir värre i vinter... Då kommer alla vilja ha 4-timmarspass istället för 3 timmar som man kan välja nu.

Efter jag hade tvättat och gjort lite läxa så hörde Ivana av sig och sa att de slutat tidigare. Jag tänkte att jag kunde ta det tåget som gick halv tolv då, istället för tolv. Klockan var fem över elva. I stress städade jag buren, bar in marsvinen, städade efter dem.. Bytte om, satte på mig örhängen och halsband. Som tur var hade jag redan sminkat mig. Klockan tickade och tjugo över elva var jag tvungen att åka ner i källaren för att hämta hö, eftersom det var helt slut och jag kunde inte lämna mina flickor utan hö ju? Ja tidsoptimisten var i farten. Gav de hö, sen tog jag väskan och halvsprang till bilen. Jag kom fram till Burlöv centrum och parkerade, sen sprang jag till hållplatsen för jag hörde tågets luft, ni vet själva hur det pyser. Kutade och hoppade in i tåget just innan det skulle köra. Guuud om mamma sett mig hade hon fått panik, hon hatar min tidsoptimism!!

Lite äventyr får man ju ha? :) Jag träffade i alla fall Ivana på centralen och vi tog en fika på Waynes för att sedan titta lite i affärer. Kul att komma ut och träffa någon!!

Nu ska jag ta in marsvinen och sen möta älskling för det är du&jag-tid ikväll! han ska hjälpa mig handla till att börja med ;)

Titta i min vegetariska blogg på vad jag åt till middag idag!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0