TRÖTT

Min duktiga pappa tillsammans med datorkunnig på hans jobb lyckades laga min data :) Hade kostat flera tusen annars, för hade varit tvungen att byta hela skärmen, men pappa kan lödda, vilket inte datakillen kunde så han fick kabeln som var av och löddade ihop - voila! En händig far är bra.
En pappa som kan mecka med elektronik och kablar, en morfar som kan snickra, måla och tapetsera och en pojkvän som är allmänt stark och händig - vilken tur man fått i livet ;)

Igår var jag och älskling i Ullared och shoppade lite :) Som vanligt hittar man inte så mycket kläder som man tänkt, men det blev åtminstone tre koftor, ett par snygga "kalasbyxor" (alltså tjocka strumpbyxor) *känner mig som sju igen* och en översöt pyamas. Saker blev det desto mer. Julsaker - me like. Ska ju julpynta ett helt hem nu :D Men har fortfarande plastgran och kulor, samt någon fin tomte/snögubbe till vardagsrummet kvar att inhandla. Eftersom mitt vardagsrum är lila inrett så kan jag inte ha röda pynt där, så därför får det bli en grå tomte, en snögubbe eller ängel istället. Köpte också en vacker taklampa och plastblommor. Plastblommor (snittblommor) på Ikea kostar runt 70 kronor, men på ullared kostade de 10-20 kronor. Hade velat köpa mer heminredning och kuddfodral - men ni vet hur det är. När man närmar sig kassan tror man att man shoppat för mycket och stoppar sig själv.

Ibland tänker jag "men jag ska bara köpa detta så går mitt shoppingsug över..." men nej, det är inte sant. Sättet att få stopp på det är genom att sluta shoppa under några månader. Okej, ingen mer shopping fram till min födelsedag nu.

Jag är väldigt väldigt trött, som rubriken säger. Trött när jag tänker på skolan, på alla saker som ska presteras, på saker som ska göras... Imorgon måste jag sätta igång. Har värsta stora projektet i skolan just nu och när man väl har berättat förväntar sig folk att man ska genomföra det. Men tänk om jag inte vill...? Äh, det löser sig väl. Nu ska jag sova, imorgon ska jag ta tag i allt.

Mañana mañana

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0