Träsktroll

Idag är känslan nog mest sacre bleu. På riktigt. Det är verkligen supertråkigt i skolan. Jag har inte fått någon direkt kontakt med någon så rasterna är jobbiga på så sätt att jag måste försöka snacka med folk... o man vill inte känna sig som en efterhängsen jobbig jävel. Har hamnat snett känns det som.. Hoppas det blir bättre, för just nu är det verkligen inte roligt alls. Hade varit kul att bli visad lite intresse. Ja man kan sitta och tänka på det tills man blir psycho men jag tänker bara att jag hoppas jag får bättre kontakt med någon snart annars kommer jag inte alls känna för att gå dit och det kommer bli en skittråkig höst.

 

Vad kan man säga... Ny stad, nytt place, samma gamla problem som vanligt... De har vatt lite stora och pyttesmå.. och jag vet som vanligt inte hur jag ska lösa dem eller komma över de här sakerna som står mellan mig... och total lycka. MEN vad jag tror är att om jag skiter i det och inte gör ett piss, så kommer nog tiden lösa hela grejjen.. För tiden har en sån magisk effekt... på oss. Mañana mañana.. eller manana manana som vi säger.

Hehe för den som inte såg så citerade jag en riktigt smart man, Timbuktu ♥

Imorgon ska jag skita i skolan. Ska vara hemma och ta hand om mig själv och mina marsvin och min tvätt bland annat hehe.  Sen väntar helgen, får se om det blir nåt kul. Hade varit roligt om nån hört av sig till mig men vafan, får väl ta tag i saken själv as usual.

Nu ska jag kolla på idol! Ursäkta deppen, men det är verkligen psykiskt ansträngande att gå hela dagar i skolan och anstränga sig för att ha någon att snacka med hela tiden. Anledningen till rubriken är att det känns som jag står fast i ett träsk och jag känner som att folk flyr mig som om jag verkligen vore ett träsktroll. Whatever, jag tycker Shrek är charmig :D


Kommentarer
Postat av: Sanja

Usch, stackaren låter inte alls roligt. Hoppas att de vänder snart för dig. Ha de bra Kram =)

2009-09-11 @ 16:18:00
Postat av: Sara

Jag förstår hur du känner dig. Men jag lovar att det finns stor chans att det vänder sig, det kan dock ta några veckor. Haha jag tycker shrek är jättegullig så du kanske är en shrek i personligheten, men inte i utseendemässigt! det lovar jag och det vet du själv :) Förlåt för att det inte blev ngt i morgon, hade sett fram emot det men mamma tyckte det blev för mkt malmö/lund på kort tid... Snart är jag 18 och då kan vi gå ut och så slipper jag höra henne klaga :P ha en fin helg sofie! kram!

2009-09-11 @ 20:02:54


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0