Tack för du lämnade Sverige

Få se om hela den rubriken kom med..

Ja, det finns folk som önskar att en del invandrare åkte tillbaka till det land de kom ifrån, det finns vissa som tackar för att en del människor kom till Sverige och sen finns det några man kan tacka för att de lämnade oss! Ett exempel är den dumma människan Anna Anka.

Har ni läst artikeln i Aftonbladet? Här finns den. Hon tycker alltså att en man ska inte hjälpa till hemma, han ska jobba och försörja familjen. Kvinnan ska inte hjälpa till ekonomiskt, utan det sätt som en kvinna hjälper till är att ta hand om hemmet, se snygg ut och tillfredställa mannen sexuellt. Tack gode gud för att denna kvinna inte bor kvar här, såklart en dum kvinna flyttar till landet för dumhuvuden - USA. Kan inte alla ni andra som är lika jävla pantade som Kalle ankas hustru också flytta till ett annat land? Kanske inte USA för de har så många rötägg att det snart kan gå riktigt illa för alla andra länder.. Ja mer illa än vad det redan gått då. Tur att de har några smarta människor där, som presidenten till exempel.

Hon ser verkligen sig själv som en barbiedocka "u can touch, u can play, if you say I'm always yours". O sen säger hon att man inte behöver leka med sina barn för att vara bra föräldrar... Ja, det finns ju barnflickor ellerhur? Men det är nog bäst för de barnen att de INTE umgås med sin mamma, annars blir ju de lika IQ-befriade. Så hon leker inte med sina barn, hon jobbar inte, bidrar inte överhuvudtaget till ekonomin, utan hennes liv går ut på att se snygg ut och vara bra i sängen. Påminner väl hemskt mycket om en prostituerad ellerhur? Fast hon får saker istället för pengar.

Dumb-as.


Kommentarer
Postat av: amanda

Haha, håller med dig XD

2009-09-21 @ 12:19:46
URL: http://amandamanderstedt.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0