Solen skiner

Oj oj, var ett bra tag sen jag gick upp klockan sju! Måste varit i maj senast... Men nu är det dags igen :) Mitt hår är nytvättat, lunchen nerpackad, väskan packad - jag är snart redo för skola!! Så ni vet så är det entreprenörskap och social förändring som jag går mitt på dagen. Samtalsmetodik går jag en kväll i veckan, vilket var igårkväll den här veckan. Jag trivs inte där... Alla är mellan 30-50 år.. Jag tror jag är den yngsta där? Känner mig lite bortkommen och inte alls så intellegent som de andra... men men det är väl mest att de kan formulera sig bättre kanske... sen har de ju levt typ dubbelt så länge som mig och mer.

 

Men i dagskursen så är de flesta i min ålder, känns bra! Det känns som att det är den "riktiga" skolan, eftersom det ingår i mitt program och det andra känns mer som en extrakurs. Extrakurd skrev jag haha. Nej, jag har ingen extrakurd än, räcker med en :p

 

Ja, nu ska jag sminka mig, fixa till buren och allt så marsvinen har det bra. Ikväll blir det hemmagjord pizza med Linn :D Ursäkta att det har varit fattigt på foto, men ska bättra mig!


Kommentarer
Postat av: Sara

Se det på den ljusa sidan, du kan lära dig av gamlingarna :) Låter gott med hemmagjord pizza, det var längesen jag gjorde det. Ha en fin kväll sofie :)

2009-09-08 @ 19:50:30


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0