SoFie


.. värda att veta om mig! Saker som är Sofie och som de flesta av mina nära vet!

1. Jag älskar färgen lila i allt! Inredning, kläder, att bara titta på.
2. Jag älskar att shoppa och vill alltid ha nya kläder, värsta "kontrollera-mig-själv" för jag har typ aldrig råd att riktigt shoppa loss!
3. Jag vill arbeta med att främja mångkultur, för det är så härligt när man kan dela med sig av kulturen istället - mat, musik, inredning och traditioner. Myspys! Ni vet kulturfester? Typ i Näsby i Kristianstad har de kulturdagar där man får laga mat och bjuda på, uppträda med dans och musik med mera - sådana dagar skulle jag vilja ha dagligen!
4. Jag har aldrig varit full. Har dock känt mig lite påverkad en gång.
5. Jag är väldigt tjejig av mig och har alltid varit det. Jag totalt älskar att vara tjej! Vad jag menar med tjejig är lite svårt att beskriva eftersom jag inte vill säga vad som är killigt och tjejigt, för att inte såra någon och dels för att det är omodernt snack att dela upp sådär.. Men man kan säga att jag är tjejig på så vis som man var förr i tiden. Då man hade klänning alltid och ägnade sig åt lugna fritidsaktiviteter, som pyssel, promenader, smådjur med mera. Tänk blommigt och små söta kaffeserviser, färgglad inredning, romantik och kärleksfilmer. Killen ska vara lite gentleman och erbjuda sig att bära tunga saker, låna ut sin jacka, göra de äckliga hushållsarbetena osv.

Detta är alltså i min värld.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0