Skön skolk

Igår sa jag till mamma att jag inte skulle till skolan idag, varpå hon svarade: Åhh din skubbis!
Idag vid elva ringer hon och frågar om vi ska hitta på nåt för att det är så fint väder. Haha, så jag sa: Vaddå ska du också skolka eller?

Sagt och gjort, hon sket i jobbet i eftermiddag och kom till mig! Innan hon kom hann jag med att tvätta kläder, tvätta buren och tvätta marsvinen :D Så blev det rent och fint. Jag fick lite panik i tvättrummet eftersom det stod på maskinen att tvätten skulle vara klar runt 10.47 och klockan blev över elva utan att den var klar. Då skulle ju nästa tvättare komma. Jag var en aning nervös att personen skulle bli förbannad hehe, men när jag äntligen kom därifrån kvart över (!!) så hade ingen kommit. Puh! Nästa gång vet jag att jag ska räkna en kvart extra eller nåt :S Förvirrande fan. Jag kanske tittade fel när den visade tiden, kan vara så... Låter ju skumt.

Vi spenderade eftermiddagen i Lund, åt glass, kollade på kläder och njöt av värmen. Var ju helfint väder här idag! Runt 20 grader och sen blev det lite varmare till och med! Provade en översöt blus på rea, endast 50 kronor. Den var skitsnygg på mig, men den slutade precis vid byxlinningen, där var en smock där så att säga.. Lite svårt att förklarar, men det var en slags liten singoalablus utan knappar, kortärmad, blombroderier vid bysten med lockig smock längst ner. Det är ju så inne nu att man blivit van vid längre tröjor och toppar, så det kändes lite ovant med en så kort top, men kan bara tänka mig hur snyggt det hade varit till kjol eller shorts, eller till och med svarta byxor. Fan asså... Om jag inte ska köpa den asså.

Ikväll kom pappa hit, vi köpte pizza, gick runt en stund vid torget medan vi väntade, sen kollade vi på idol.

Åh jag älskar min familj. Av de får jag verkligen uppmärksamhet och kärlek iaf :)


Jag&pappa på hans födelsedag :) Skulle ladda upp en bild på mig och mamma men internet segar som fan. tog typ tio min för denna bild!



Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0