Project: Meeting

Hello!! Idag är det en fantastisk måndag! Solen skiner men det är ändå lite kallt i luften. Skolan idag var bara på förmiddagen och jag hade faktiskt lite kul där. Tänka sig. Tjejen som jag snackat med mest var där och hon är väldigt trevlig, intressant. A mystery :p Vi pratade en massa på lektionen. Det är ju såhär att vi ska skapa social förändring genom temat mötesplats. Jag har en idé som jag spånat på ca två år, men som jag aldrig hade tänkt göra till verklighet... Men nu börjar jag fundera på om jag ska det. Denna kursen försöker inspirera oss till att våga, till att gå utanför gränserna lite, utan för min trygghetszon och vara entreprenörer, samhällets uppfinnare skulle man kunna säga. Sociala entreprenörer, alltså entreprenörer som känner att något saknas i samhället, att det finns brister och att den personen kan göra något åt det med hjälp av en idé. Kan vara ett projekt, en verksamhet eller ett företag.

På onsdag ska vi börja på vår idé och jag är fortfarande totalt kluven om jag verkligen ska börja på min idé som jag har, som i såfall jag hoppas att jag kan livnära mig på efter skolan, eller om jag ska komma på en mindre idé som jag genomför under denna kurs, isåfall något ganska litet.

Jag får fundera på det. Nu är det prat om skor. Tack för röstningen hihi. Jag var på Dinsko idag och provade nummer fyra, de var inte alls fina där framme vid själva skon. Det är en linje där som gör att det ser ut som ballerinaskor med skaft som en stövel hehe. Får kolla på skopunkten..

Nu ska jag avsluta, ska föna håret och ta in marsvinen för ikväll är det kvällskurs, samtalsmetodik.

Vi hörs sen!!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0