N. Bitchie

Måste säga att jag funnit en underhållande blogg - en skvallerblogg om de största bloggerskorna. Jag trodde inte den skulle vara så välskriven, mogen och underhållande som den var. Såg en video som jag hört talas om, men inte sett, med D där hon sitter på Mcdonalds med sina kompisar och kör "jag har aldrig". Gud, ni skulle bara höra allt de sa att de hade gjort i sexväg och brudarna är 15 år gamla? Sen börjar hon skrika åt några killar och gå mot dem och skrika "jag är sveriges största bloggerska, hallå? är ni glada att ni får vara med i min blogg?". Varpå en tjej i sällskap med killarna ifrågasätter det och D börjar skryta om hur många läsare hon har blabla.

Vilken hemsk person hon är. Hon är en parodi på sig själv. Hon påstår att hon "provocerar" läsarna, men hell no. Hon visar bara sitt sanna jag, bruden är inte smart nog att provocera, hon är ju bara barnet som verkligen tagit sig vatten över huvudet. Kan sluta riktigt illa för henne med den attityden! Det roliga var när hon skrev om Aquas låt Barbie girl och skrev att den typ handlade om henne och att hon älskade den. Haha pinsamt att hon inte märkt att låten är till för att vara en stor parodi på bimbos och absolut inte en hyllning? Jag tycker väldigt synd om henne. Hon bantar och äter ett mål per dag fast hon väger typ 10 kilo mindre än mig. Den bruden mår inte bra. Vet i och för sig inte om hon driver om sitt låga iq, men jag tvivlar verkligen på det.

Kissie däremot är ju sjuuukt underhållande. Att bli arg är egentligen ganska löjligt för man märker verkligen hur hon driiver med sina läsare! Hon gör riktigt överdrivna inlägg där man märker att hon bara fjantar sig och tro mig - hon sitter och riktigt garvar åt det hon skriver. Jag ska inte påstå att hon är smart, för jag tror aldrig det är smart att marknadsföra sig själv så *hehe* men hon är bra mycket smartare än vad läsarna fattar. Exempel idag så satte hon in en bild på två linnen och skrev nedanför "båda i storlek XS" medan man tydligt såg prislappen med ett S på och alla läsare tror de upptäckt hennes hemlighet och börjar kommentera. Åh, det var väl medvetet kära läsare. Dessutom driver hon med D, som bantar. Hon tog en bild på sig med en latte och skrev att det var nya dieten och att man bara får äta på söndagar. Åhh så roligt!!

Ja, skvaller är bra roligt och underhållande tycker ni inte? Gäller att hålla sig borta från att skvallra om vilket folk som helst själv, men om man vill framstå som snäll kanske man kan läsa skvaller på liknande sidor så man får utlopp för alla skvaller-behov man har :D Dessutom tänker jag nu sluta läsa D's blogg, efter att ha sett denna video. Kan ju läsa allt om henne på N.Bitchies blogg?

Där ser ni, Sofie likes Gossip.

LÄNK


Kommentarer
Postat av: Sara

jag diggar kissie :) Hon är både smart och dum på samma gång. Kenza är faktiskt lite tråkig... :P

2009-09-04 @ 23:15:13


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0