Hemma!

Inre konflikt: Vad är hemma?? Hemma har alltid varit hemma, hos familjen.. I typ 21 år. Sen skaffar man ett eget hem, då är det ju hemma? Blir så konstigt i början när man ska säg till föräldrarna att man ska "hem". Känner att de tar illa upp... när jag snackar med pojkvännen att jag ska hem.. Då förstår han inte vart jag menar. Hem. Jo, hem för mig är fortfarande hos familjen. Hem till mig och hem. Så kan jag säga!!

Funderar på att köpa bokstäver från Village där det står hemma. Man ska sätta de på en hylla, ni har kanske sett dem? Tycker de är så mysiga, att ha i hallen exempelvis!!

Idag var det en bra dag i skolan! Fick coaching från vår "föreläsare". Hon är så sjukt bra coach alltså (hon är utbildad livscoach och driver en massa projekt och har skrivit en bok om Jante-lagen).. Hon tror verkligen på en. Jag har typ ett stort projekt på G men jag tänker inte berätta förrän det blir aktuellt.. Men hon stöttade mig verkligen och jag berättade för klassen, för alla skulle redovisa vilka projekt de ska jobba med. Klassen kom med jättebra tips och idéer till mig och verkade verkligen uppskatta min idé, vilket var roligt.

Jag är nervös och kritisk och aningen rädd också. Eller mycket rädd. Men jag har börjat tro på mig själv en aning, tro på detta, på grund av Maria, vår coach :) Det är bra med rädsla, för det betyder att du håller på att utvecklas :)

Jag måste bara skriva en rolig sak.
Min brorsa går statsvetenskap denna höst och de pratade i klassen om grundlagarna.
"Vilka är de svenska grundlagarna?" undrade föreläsaren.
Eleverna rabblade upp dem och sen kom en sista elev, som är lite äldre, utländsk bakgrund och mycket trögare än de andra:
"Men det finns en annan känd svensk lag..... den hära jantelagen??"

Jag skrattade som fan när han berättade det, men iofs har jag hört lite historier om denna man tidigare :) Kanske oschysst att säga att han är trög. Jag tror vi alla är tröga, enda skillnaden är att vissa öppnar munnen och säger alla tröga saker i hjärnan rakt ut!!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0