Halta Lotta

Jag hade en mycket trevlig kväll ikväll!! Brorsan och mamma kom och vi gick till Burlöv centrum och åt. Gott men mycket mycket mat. Satt och snackade en lång stund, sen kollade vi lite på skor och slutligen fick jag lite varor av mamma. Henrik ville köpa Ben&Jerrys glass så såg mamma en hon tyckte verkade god och sa "men ta den med"... Jag bara: "mamma du vet väl att de kostar typ 40 eller till och med 50 kronor styck?"

När vi fått kvittot och hon såg att de kostade 53 kronor styck fick hon en chock. Så går det mamma, när man inte tror på mig haha. My mom är så snäll som hjälper mig med böcker o mat o allt. Love her.

Efter handligen blev det hem till mig för att äta glassen och titta lite på tv innan vi började spela tp disney-special som jag&älsk köpt. Vet inte vad det var med brorsan, men det var han som föreslog det, han brukar aldrig vilja spela spel! Det spelet är faktiskt jättekul, svårt! Handlar om alla olika Disneyfilmer ; karaktärerna, handlingen, detaljer samt skapare och musik. De åkte inte hem förrän nio ungefär, så det var skitkul :D

Älsk kom en liten stund också efter de gått hem. Älskar honom ♥

Hos distriktssköterskan gick det bra, fick ett medel som jag ska använda i tio dagar, ska dit igen på tisdag och kolla hur det ser ut. Har ont under foten, aj. jag haltar. jag måste kunna dansa natten lång imorgon juueee.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0