Datorproblem

 

Under min resa hit så gick min dator i sönder. Det är något fel på skärmen! Den släcks och blir svart i visst läge, när den är helt upprätt. Så jag måste ha skärmen lite lutande bakåt, annars blir den svart. Med tanke på att skärmen släcks när man stänger locket så antar jag att det är något med sensorerna som slagits till. Jag måste lämna in den, men vet ej var!! Pappa har en datoravdelning på jobbet men det blir svårt att lämna den där... Fuckfuckfuck. Vill inte lämna in den, hur ska jag klara mig utan att skriva blogg, läsa bloggar eller göra läxorna?? O då måste jag betala mitt internet utan att ha använt det.

 

Åh gud. Jag får kolla om det är nån som kan fixa det över en dag. Sure thing.

 

Ja, nu blev jag bedrövad när jag insåg allt dethära. Idag när jag var i stan såg jag Alan. Åh.. vi var så bra vänner innan ju.. men sen flyttade han och ja.. vi gled ifrån varann. så kul att se honom, men blir aldrig någonsin att man ses.. han bor typ 40 min från Kristianstad, vilket blir väldigt långt från Malmö.

 

Just nu suger allting bara för det. Min garanti har nog precis gått ut. Jag är förbannad. Ska sluta skriva nu innan jag blir ännu argare!!


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0