Dagens början

Denna dag började helt fantastiskt. Jag är en rätt klantig människa har jag märkt. Idag gick jag upp tidigt för jag skulle till sköterskan på återbesök, kom hem därifrån och åt frukost och sen begav jag mig till tåget mot Malmoe. Träffade Carro i skolan och snackade en stund, sen gick jag mot salen där vi skulle vara. Tomt. Tidsoptimister? Det var ju ändå tio minuter tills vi skulle börja.. Nä, alla kan inte vara sista-sekunden-människor. Tar upp kalendern, jo det var den salen... Sitter där någon minut till, tar upp kalendern igen. Onsdag! Inte tisdag!!

 

Så fick jag bege mig hemåt igen.. Kom fram till stationen en minut efter tåget hade gått och fick vänta där i en halvtimme på nästa.. Så ja, jag har varit ute två timmar och gått fram och tillbaka till skolan i stort sett. Det roliga var att jag fick träffa Carro, Ivana och Senida iaf. Saknar tjejerna såå...

 

Så idag blir det plugg och sen kommer love hit vid två typ för han ska också till doktorn idag, så han går ej tillbaka till jobbet. jag tänkte förresten göra en liten presentation av honom här i bloggen sen, håll utkik senare idag :)

 

 

 

Min outfit igår på kvällskursen. Dagens outfit är inte så kul, så ni får se gårdagens :) Skärpet köpte jag förra veckan på Gina, diggar det! Både bra till vardags och fest!

 

 

 

 








Kommentarer
Postat av: Sara

Här ser vi ett exempel på en av de egenskaper du har hehe. Kanske inte så bra alltid dock, men charmigt :) Nice outfit, gillar skärpet!

2009-09-22 @ 15:32:42
Postat av: sofie

Jo det kanske vi kan göra! är ledig imorgon och på Fredag.. så kan du då så bara säg till! :) Kraam

2009-09-22 @ 18:02:11
URL: http://soooffizz.blogg.se/
Postat av: Linnsan

Ja blir nog att man får omformatera datorn, suck. Typiskt bara att word och allt sånt bra försvinner när man gör det. Spotufy är ett musikprogram där man kan lyssna på alla låtar och skapa sina egna låtlistor med favoritlåtar o så. :)

Haha, vilken otur att du stack till skolan fast att du inte hade. Det råkade jag också göra för 2 veckor sen, både jag och jenny hade kollat fel på schemat, skit skumt :S så vi åkte ända till hbg fast att vi inte hade någon lektion haha. Man är helt enkelt klantig ibland ;)

2009-09-22 @ 18:38:44
URL: http://linnsi.webblogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0