Vaccinet



Denna tjej fick en muskelsjukdom tio dagar efter hon vaccinerat sig och läkarna säger att det är en på miljonen, och? Om du vaccinerar dig kan ju DU bli en på miljonen för någon annan bieffekt?

Jag har bestämt mig sedan länge att inte vaccinera mig och detta får bara mig att bli än mer övertygad. Tar hellre smällen och risken att bli sjuk av influensan och kanske få lunginflammation, än att ta risken att få muskelsjukdomar, hjärnskador och alla andra bieffekter som kan uppstå av vaccinet. Tror inte det är stor chans alls att dö av influensan ändå.

Jag hörde någon som sa att forskare hade sagt att om alla i Sverige vaccinerar sig så är det typ runt 1 procent som får hjärnskador, fattar ni det? Helt sinnes.

Så hur ska ni göra?

Vill även kommentera det som Kenza också kommenterade, vad spelar det för roll huur vacker hon än var innan hon blev sjuk? Det är inte mer synd om henne för att hon var vacker? Eller är vacker. Det hade varit lika hemskt om det så vore någon med tre ögon. Även fast jag kan förstå resonemanget att en som redan anses vara ful kanske redan ses som avvikande och det gör inte en person som anses vara vacker, men det är ju faktiskt samma upplevelse för de båda två?

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0