Tuesday

Hello bloggers and all the rest of you :)

Igår var en jättebra lektion, vi hade alla i gruppen med oss 5 minuter från de samtal vi haft med vår samtalspartner, sen fick vi feedback på det. Vi spelade nämligen in samtalen när vi hade dem. Det var superbra att få feedback på mitt sätt att bemöta och tips till att fråga nästa gång. Att se de andra gjorde också att jag lärde mig många bra saker.

Denna vecka kommer bli himla kul! Imorgon ska jag träffa en spännande person som har med skolan att göra, på torsdag fyller jag 22 år! Först blir det inspirationsdag i skolan och sen ska love överraska mig :D På fredag ska jag ha partyparty, dock är jag lite orolig för jag har inte fått svar från hälften. Det känns som att jag alltid råkar ut för det när jag ska ha fest eller förfest eller tjejkväll - att folk inte svarar och sen inte heller kan komma. Är det bara jag som typ aldrig säger nej när jag blir inbjuden? Jag ser det som en komplimang att bli bjuden till något. Om jag inte hade tyckt om personerna hade jag aldrig bjudit dem ju. På min 20-årsfest kom iofs jävligt många, det var kul. Så jag håller tummarna för att de som jag bjudit kommer, skulle vara så kul!

På lördag sen så är jag medbjuden till en av Dilshads kollegor på fest - kul :D Ska bli kul att träffa hans kollegor och deras eventuella flickvänner. Sen på söndag så ska jag ha kalas med släkten.

Vilken rolig vecka va?


Min 19-årsdag. Bowling med Linn&Samer på big bowl :D Haha det var roligt faktiskt!!


Jag&Linn på min 20-årsfest.


Alla sjunger för mig, också på min 20-årsfest. Bara killar på bilden, men det är många som inte syns haha. Dock var det mest killar, ni vet ju hur det är - bjuder man 1 så kommer 5 :)


Min 21-årsdag. Riktigt rolig kväll, liten tjejkväll med bästa kompisarna då, spelade och drack drinkar och hade sleep-over.

Ser ni en gemensam nämnare? Jo Linn har varit med på alla födelsedagar. Även min 18-årsfest hemma hos mig och alla födelsedagar innan dess förmodligen tillbaka till åttan!

Ush ush mitt korta hår ser man också där på min 21-årsdag- blää. Klippningen igår blev skitbra, hon tog verkligen BARA topparna :D

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0