The doctor

Jag har varit hos doktorn idag med foten och fick äntligen en salva som ska ta bort, som det visade sig, eksemet. Har hela tiden trott att det var svamp jag haft sedan i somras och behandlat mot det, men det har ju inte varit det så inte konstigt att det inte gick bort :) Ja, nog om sådana intima saker.

Nu ska jag sätta igång och plugga! Ska vara flitig idag! Är grymt sugen på något sött men jag ska ju försöka äta mindre onyttigt, grr. Fan, tänk att jag kommer vara ledig från den 10 november till januari el något. sick! Ska kolla efter jobb, SEN plugga.

Om ni undrar så får jag bidrag även om jag inte går i skolan eftersom huvudsaken är att man läser 30 poäng per termin och jag har läst två kurser samtidigt nu här, så därav har jag fått ihop mina poäng. Jag fortsätter ju med min kvällskurs till januari, men den är ju på halvtid så det kommer vara superlite lektioner.


Pusssa!!


Vill ut o fika snart med någon

Kommentarer
Postat av: som sagt....en dålig kommenterare =D

aah påtal om plugg !! har ej pluggat sen förra veckan förfan !! jag måste fan börja nu förhelvete !!!!!! aja men vi hörs love, krya på dig med din fot =P

2009-10-29 @ 05:46:15


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0