Spa!

Hej alla :D
Under detta dygn har jag gjort något helt underbart. Min pojkvän är så himla sööööt och galen, han överraskade mig igår ju och vi körde till Halmstad, där han bokat hotell och spa! Hotellet låg vid stranden och var superfint. Vi började med en runda i Halmstad centrum, där jag köpte ett par leggins och långt linne för jag visste ej att vi skulle träna där på stället, vilket inte han heller hade visst.. Där fanns nämligen olika pass att gå på och jag hade inga passande kläder. Sen åt vi lite.

Vid halv två så stack vi tillbaka till hotellet och in till spa-avdelningen och det var superfint, modernt, varmt och mysigt! Fanns en nedre våning med varm pool, bubbelpooler, bastu och stolar man kunde sitta i, sen övre våningen hade en relaxavdelning med jättecool varm relaxpool, ångbastu och utomhuspool. Alla poolerna var 29 gradiga. Förutom en slags brunn som hade iskallt vatten! Där kunde man doppa sig och jag vågade :D Vet ej hur kallt vatten det var där i, kanske 5-10 grader? Kände mig modig :D Vi njöt som bara den! Ja, sen efter det gjorde vi något rooooligt. Vi gick på core-boll, som är en träning med stor boll. Jag är totalt otränad och han var den enda killen. Pinsamt för oss båda. Det gick inte så bra för mig.. Klarade nästan av att göra alla moment, men blev trött som satan. Jag skulle dansa också egentligen efteråt, men sket i det för jag var så trött. Till middag blev det tre-rättersmiddag. Det vegetariska alternativet var supergott. Efterrätten var dock weird - lingonparfait med smak av vodka och peppar. Varför har fina restauranger alltid så äckliga desserter? Fördom?

Det var i alla fall supermysigt vid middagen och fint med pianist och sång. Sen gick vi till rummet och hyrde film genom tv:n, kollade på Yes-man och myste med lite snacks i rummet. Somnade redan vid elva för vi var helt slut!!

Idag gick vi upp halv sju, eller ja.. Älskling gick upp och tjatade en kvart att jag också skulle göra det! Vi åt frukost från frukostbuffé - ljuvligt. Där är alltid så mycket att man inte kan välja! Vi hann dock inte sitta där och såsa, för klockan 08.00 var det dags för yoga. Det trodde vi skulle vara avslappnande och skönt, men det var pissjobbigt med tanke på min träningsvärk! Inte speciellt avslappnande att töja ut muskler och öva balans och även träna muskler genom funky ställningar. Jag är inte vig.

Ja, igår kände jag mig som en riktig knubbis och idag kände jag mig som ett kylskåp, niiice! Men jag tror att de andra där var riktigt tränade människor.. För många vågar inte gå på pass om de inte är lite tränade innan. Jag har faktiskt en del magmuskler men ändå fick jag världens träningsvärk.

Nog om det, kände mig snygg i min bikini så det motverkade bilden av ett knubbigt kylskåp :D Vi fortsatte bada och slappna av och avslutade det hela med en promenad på stranden innan vi åkte hem klockan tolv idag.

Det har varit så sjukt roligt och mysigt och verkligen underbart. Kan inte fatta att han tycker jag förtjänar detta? Nu måste jag vara snäll i typ ett halvår för att väga upp. Bahh! Hehe bilder kommer sen för jag glömde kameran i hans bil.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0