My birthday

Dagen idag har varit bra :) Ikväll så bjöd Dilshad mig på italiensk restaurang, den vid stortorget i Malmö. Riktigt mysig restaurang och vi hade riktigt mysigt tillsammans hihi. Fick dessert också och underbart gott kaffe, men var verkligen mätt som en plätt (mer som en tunna!) så orkade inte dricka så mycket och inte heller äta upp desserten. Det blev glassboll doppad i choklad och nötter med espressokaffe och kahlua över.. dock smakade det inte kahlua, men gott, väldigt gott. Ja, jag berättar först vad jag åt till dessert men det är den som är det viktigaste!! Jag hade först tänkt ta pasta men var sugen på italiensk pizza så tog en med mozarella, marinerad aubergine, svamp och lök. God! Auberginerna var supergoda på.

Sen trodde jag kvällen var slut men då skulle vi bowla också :D På Entré, den nya bowlingen där. Väldigt stor och fin bowling! Vi gick dit, vilket var väldigt skönt efter en stor måltid. Kul att bowla, jag utklassade honom först men sen kom han ikapp och vann. Damn, jag som först hade typ 120 poäng när han hade 70. Det var en utmaning att bowla med såå välfylld mage haha.

Tack min älskling för att du verkligen skämde bort mig väldigt mycket ikväll, dina planer var jättesöta och perfekta - love you very much darling!


Ja, och sen när jag kom hem och satte mig här framför datorn så visade sig 20 grattishälsningar på facebook också :) Det värmde lite för jag var ändå lite ledsen över att jag inte firat dagen med familjen.. Mamma var bara här en pyttestund, typ en kvart kanske.. och pappa kunde inte ringa för han var på kurs så han ringde typ halv tio på kvällen.. kändes bara konstigt. men men jag tänker som såhär att jag har faktiskt två dagar till att fira, imorgon och på söndag, så detta var bara början :)


Min frukost när jag firade mig själv med fin dukning imorse :)





Resultatet blev såhär. Ändå ganska jämt? Men han hade så många strikes på slutet - bah. Men vet ni att mitt första kasst blev en strike! Snacka om kul, har aldrig hänt förr :D



Nighty nighty, nu ska jag sova, skola hela dagen imorgon.

Kommentarer
Postat av: Sanja

Åååå va roligt de låter och va gulligt att din pojkvän hade planerat hela dagen =) GRATTIS än en gång :) kram

2009-10-23 @ 00:04:42


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0