Lördagmorgon!!

Godmorgon kära läsare :) Klockan är halv tio och jag har redan ätit frukost och laddat två maskiner tvätt i källaren, Tror de är klara om några minuter.

Igår hade jag och Dilshad lite filmkväll. Vi kollade på Gran Torino, har ni sett den?? Den med Clint Eastwood. Den var hur jäävla bra som helst. En slags cinderella-story men lite mer actiondrama kan man säga.. Det var en dramafilm men ändå macho liksom. En film för både tjejer och killar. Jag älskar cinderellastorys. Med det menar jag typ Pretty woman filmer, där huvudpersonen genomgår stora förbättrningar, jag blir så rörd av sådant! Riktigt riktigt bra film som var spännande varenda sekund, ni måste bara se den, den går inte att beskriva så bra genom ord!

Idag ska vi till Entré för lite titt i affärer och fika :D Jag ska handla lite. Får unna mig något nu när jag sålt min bil. Men kläder har jag ju, så jag tänkte mer på smink och något armband. Kanske något plagg också om jag hittar.

Nuu ska jag hänga upp tvätten, sen fixa mig och sen bär det väl iväg så småningom! Ikväll kommer Carro hit för lite tjejsnack, nice! Hinner nog inte blogga innan dess så ha en bra lördag!!

Saknar min familj ♥

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0