Heligt förbannad

Jag är jävligt förbannad just nu. Så jag bara varnar den som kommer nära mig. För det första så ska jag hem till familjen imorgon och stanna där till på måndag. Jag ordnade värsta middagen till min pojkvän med dessert till och sen när han varit här runt 2 timmar så ska han träffa en KOMPIS? Jag trodde han skämtade med mig när han sa det. Vi träffades inte igår, i förrgår var vi i runt 2-3 timmar och jag ska vara borta i resten av veckan och han kan inte ens tillbringa denna kvällen med mig?

Hur fan tänker man då? Jag är så jävla förbannad att han prioriterar hans kompis idag. Jag brukar aldrig hänga ut någon i bloggen men det förtjänar du fan. Om du ens läser min blogg längre. men jag bryr mig inte, jag behöver bara skriva av mig!

Sen ska jag gå och trösta mig med lite vaniljkesella som blev över från desserten och tror ni inte att den jäveln har löpe i sig?? För någon dag sen när jag åt nougat så såg jag att där var vassle. För er som har missat det så är vassle mald komage och löpe är vätskan som kommer ur den malda komagen, snabbt förklarat. Jag blir så förbannad att jag inte ska kunna äta något gott innan det finns klövar och mulen och malda magar i det. Åh så jävla gott med mald komage-choklad.

JA, man ska tydligen behöva läsa på allt skit man köper. Jag är så arg just nu!!!!!!

och nu ser jag att jag missat halva ugly betty. kom VERKLIGEN inte nära mig nu.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0