En sådär dag

Jag som sett fram emot denna dag blev faktiskt besviken. Mormor&morfar samt min kusin skulle ju komma. Det var väldigt trevligt att träffa mormor och morfar men min kusin mest bara gnällde hela tiden över saker... jag trodde hon skulle tycka det var kul att hitta på något, jag tog de till Leksaksmuseet i Malmö, men hon verkade inte uppskatta det. Bara för hon inte kunde äta maten som hon beställde så hängde hon upp hela eftermiddagen på det. Sen fick hon mackor hemma hos mig men ville ändå hem för att äta middag efter bara en halvtimme typ. Känner mig arg och besviken att det var den uppskattning hon visade.

Okej hon är ett barn, men en 11-åring ska ändå kunna uppföra sig lite bättre.. sen känner jag ju mig besviken för jag försökte göra det roligt för henne, då hon inte brukar göra grejjer och ändå hänger hon upp hela dagen kring mat och man märkte att hon bara ville hem. :(


Nu är det Ugly Betty igen, bloggade under pausen. Här är lite bilder från dagen


Gamla barbiedockor från Barbie-utställningen


Vacker!


Marilyn Monroe :)


Alla leksaker som funnits i Happy meal i Sverige sedan starten :D




Älskar dockhus!

Det var ett mysigt museum med en hel del leksaker, ex dockhus i flera former, actionman, smurfar, lego... Men ändå så var det en väldigt liten del av alla leksaker som tillverkats. Jag hade tyckt det var kul att se fler från när min mamma var liten exempel. Någon som vet ett större leksaksmuseum??

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0