Blog-awards

Ingen storbloggare bloggar denna afton för alla är ju på gala? Det som jag tycker är KASST är att galan inte sänds i direktsändning utan nästa helg, och då vet man ju redan alla som vunnit? Kommer stå på bloggarna och i tidningar. Bu för det! Men men jag kan ändå inte se galan för har inte tv400 =(=( Jättesynd!!

Jag hejjar på Kenza som årets blogg igen faktiskt. Läser inte många bloggar... Läser Kenza, Kissie, Egoina och Falsksanning, det är mina standardsbloggar. Sen läser jag mina vänners bloggar,Sara, Jessie och Linns, men Linn uppdaterar aaaldrig. Jag vill läsa fler men tycker inte det finns så många bra? Tipsa gärna mig :D

Kenzas.se - sveriges största bloggare


Egoinas.se - en rolig blogg och en härlig tjej :)


Snygga som tusan båda två!! Kan tyvärr inte riktigt säga det om nästa bloggerska, men smaken är som baken, hon är iaf rolig och har lyckats driva med hennes läsare rejält!
Kissies.se


Skvallerbloggen falsksanning.blogg.se - bra skvaller, visar alla photoshopsmissar och får en massa skvallertips från folk som sett bloggerskorna hitta på dumma saker hihi.



Vilka är era favoritbloggar??
(kan för övrigt säga att jag veeeerkligen hade velat gå på Blogawards! Undra om man kan vinna biljetter dit till nästa år? hmm)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0