Ungar :D

Ikväll var jag på BIV med Carro. Där jag är volontär alltså. Jättekul idag :D Vi gjorde smällkarameller, var typ 8 barn kanske och vi alla trängdes runt ett bord. Kul!! Fick hjälpa till att tejpa, knyta snöre och skriva i "loppor". Älskade sådana när jag var liten! (ni vet sådana där pappersgrejjer som man håller i fingrarna och så är där olika färger där det står saker som personen ska göra?) Sen lekte vi en lek som en praktikant presenterade. Haha galna ungar :D En skulle stå med ryggen mot och handen ute, sen skulle en av alla oss slå i handen så fick personen vända sig om och gissa vem som slog. Rolig, beroendeframkallande hos ungarna :D Vissa killar var väldigt störiga och störde leken och sprang omkring och gjorde allt för att störa... Typ trycka på massa knappar på en keybord osv. Vet inte alls hur jag ska hantera sådana barn. Om jag hade kännt personen hade jag vetat vad som behövdes men nu bara undrade jag vad som var fel. De andra kunde uppföra sig.. ville han ha uppmärksamhet, har han kanske någon slags koncentrationssvårighet, typ damp? Vet inte så himla mkt om barn och hur de yttrar sina behov.

Men mycket kul. Det söta med barn är att de hur snabbt som helst kan börja kramas, ta i hand och vara fysiska :D Jag gillar ju kramar hihi. Nej, men kids ger verkligen glädje och får en att känna sig behövd. Skitkul, ser fram emot nästa vecka.

Vi skulle egentligen arangera ett luciatåg men det tycktes omöjligt. De flesta kan inte läsa och hur lär man ut julsånger då? Dessutom kan de inte så bra svenska och vet ni hur svåra luciasångerna är? Där finns ord som inte ens jag vet vad betyder. Aja får väl se hur det går med de planerna, har ingen aning hur vi ska kunna lära de sånger haha.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0