Slutsnackat!

Nej, jag tänker inte ta bort inlägget. Hur vet du ens att det är riktat till dig? Det står E H, hur många tusen personer heter inte så? Det kan vara Emil Hermansson, Emilia Hansson, Emelie Hallgren, Erik Hilson... du fattar. Men enligt dig så såg ju du att jag skrev ett inlägg om dig. Så om jag hittar en främmande blogg där det finns ett inlägg om någon med mina initialer och texten inte alls passar in på mig.. Varför ska jag då tro att det handlar om mig? Att du känner dig träffad är inte mitt fel?

Jag valde att skriva med initialer för att personen det handlar om inte ska känna sig uthängd. Jag hörde saker om personen som fick mig att vilja hjälpa den personen. Inlägget var av ren omtänksamhet och medlimsamhet, jag ville hjälpa en vilsen själ! Så nej, detta är min blogg och ingen har fått mig att ta bort nåt inlägg och inte heller du. Vad ska du säga till blogg.se? "En tjej skrev om mig i sin blogg, eller jaaa... hon skrev om nån med samma intitaler som mig.. Vad för dåligt hon skrev?.. eh ja asså hon skrev att en kille hade dissat mig och att jag skulle försöka komma över det för min egen skull. Så jävla taskigt liksom att hon ville försöka hjälpa mig.. ".

Och nej, glöm att du får min msn, vill inte ha nåt med dig o göra? Jag bryr mig inte heller om det är falskt det som jag hört om dig. Seriöst, hur fan påverkar det mitt liv? I dont give a shit.

Sluta skriva i min blogg och sluta använda min blogg som ett krigsfält. Nu kommer jag börja godkänna kommentarer, så kommentarer kommer inte längre synas här förrän jag publiceras dem.

Nu blir jag förbannad!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0