Party hardy

Nej kanske inte :D Fin fest igår, runt 70 pers skulle jag tro. Morbror&"moster" som firade 50 år. Fick trevliga bordskamrater och orkestern (som bestod av två st äldre herrar) spelade väldigt bra och underhöll och improvicerade och skämtade. Mycket trevligt! God mat. Kunde tyvärr inte äta förrätt elelr tårta för det var gelatin, men huvudrätten var jättegod!!

När det sedan blev dans hade jag kalaskul :D Dansade med brorsan, som är king på dansgolvet, typ. Haha det var ju så kallat "kasedans" och även lite häftigare typ bugglåtar. Haha då rockade vi loss :P Han slängde mig mellan benen ni vet som man gör i bugg. haha kul kul. skittrevlig kväll och jättekul att dansa.

Vad ska man mer säga.. Fina tal. Idag var jag och mamma på Ikea, men ingen av oss hade direkt så mkt ork. INTE PÅGRUND AV BAKFYLLA haha. Fikade gott och gick och tittade. Jag har inrett min toa lite oranget nu, hittade ett jättefint drapperi för bara 39 kronor men det var såklart slut! Mamma köpte också fina saker, en fin matta.. De ska göra om på ovanvåningen i vårt hus. Ska måla grått och vitt och ha jättefina gröna gardiner från indiska och även orientaliska kuddar.

Sjukt mkt bilar var det idag där omkring. Aja, nu ska jag chatta lite mer med Mia, ta emot fler bilder från brorsan och sen Gossip girl om en timme :)


Kommentarer
Postat av: Sanja

Hahahah de låter som att de var ett väldigt roligt party du va på =) hahah jag vill me visa trosorna :P

2009-11-22 @ 18:05:01


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0