Mia på besök :)

Japp idag hade man besök av Mia, hon kom hit till mig och hälsade på :) Vi lagade pasta med morotssås som hon tyckte mycket om *andas ut* haha. Man kan aldrig veta hur min mat blir från gång till gång. Igår till exempel skulle jag steka haloumiost (sjuukt gott) så brände jag den rejält!!! Men vet ni hur gott det var? Nästan godare bränd ju :p Nån har sagt att bränt är farligt, är det någon som kan styrka eller dementera dessa uppgifter?

Aja, vi snackade i alla fall, satt med marsvinen och kollade på deras tokigheter och sen slog vi oss ned i min soffa och snackade och spelade "vem får sista ordet?". Bjöd henne även på mina chokladbiskvier och hon tyckte de var sjukt goda. Roooligt :D Dock hade hon aldrig smakat biskvier innan så vi får se om hennes åsikt håller när hon har testat condis-bisvier också haha. Roligt dag :)

Efter hon gått så ringde någon på och jag anade att det kunde vara min älskling, vilket det var och vet ni vad han hade med sig?? En julgran :D Åhh så söt han är. Han hade köpt en plastgran från Coop.

Godnatt sötisar ;)

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0