Konstiga drömmar

Det var supertrevligt att fika med Linnsi igår. Vi hittade ett espressohouse som hade öppet och jag tog en mycket god thé. Och en kanelbulle. Skulle egentligen inte ta det, för jag måste sluta äta så mycket sött!! men kunde inte låta bli.

När jag skulle hem så missade jag tåget. Jag var där ganska sent, sen funkade bara en biljettautomat och det krävs ju typ 5-7 olika klickningar för att köpa biljett med jojo.kortet.. Bahh, sen gick tåget från ett annat spår så det gick precis när jag kom dit. Som tur var kunde honey hämta mig, annars hade jag fått vänta en timme!! Vi gick hem till mig och pratade och sen kollade vi på tv en ytterst liten stund innan vi somnade i soffan.

Jag vet inte hur länge vi sov men vi vaknade vid tolv och då gick han hem och jag sov och så vaknade jag elva idag. Hur kan man sova så mycket?? Så nu är klockan tolv och jag ska plocka undan lite innan jag måste plugga. Men frågan är om jag ska handla först för jag har ingen mjölk= inget kaffe. Plugga=måste ha kaffe. Bahh.

Just det, jag drömde mycket konstig dröm inatt. Att jag var på fest hos Kenza, jag o Linn haha. Och Linns pojkvän var där och flörtade med henne och Linn blev superarg på honom, sen slog han henne jättemycket. Helt sjuk dröm.... ush ush tur att den inte var sann!

Aja, får se hur jag löser handlingen :p

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0