Kalas på BIV

Ikväll var jag på BIV. Jag är med i cafégruppen, som innebär att människor som är med i de organiserade grupperna där barn får pyssla osv, har möjlighet att komma på torsdagar och umgås mer. Även de som inte kom med i de pysselgrupperna (för det är fullt) kan också komma på caféet. Men det är nyanlända invandrare. Och med nyanlända så kan det vara de som har varit här upp till typ två år skulle jag tro? Lite blandat.

Men ikväll gjorde vi chokladbollar och jag var med en mamma och hennes dotter. Mamman kunde ingen svenska så jag pratade med dottern och ibland tolkade hon. Sen har de barnen gjort en tavla som två gymnaietjejer hade som projektarbete och auktionerade ut, så köparen kom dit och fick tavlan, gav pengar och tjejerna bjöd alla på fika. Haha blev bara massa fika idag. Normalt brukar det vara så att de vuxna är för sig med några volontärer och pratar o så, och barnen är för sig och leker med några volontärer.

Det var riktigt kul att komma ut och träffa så mkt folk. Glada o söta barn, kommer bli roligt där. Sen ska jag börja på "Tala svenska" på måndagar också.

Aaa men ja nu ska jag läsa lite skvaller :) Falsksanning är ju tillbaka på finest.se/falsksanning.

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0