Julsaker :D

Dagen har varit rolig!! Vi var inne på Rusta hur länge som helst. Mest jag som hade beslutsångest :p men fanns så mkt att titta på också! Här är lite saker jag köpte där, blev rätt dyrt.. Aj aj, men å andra sidan så laddar jag ju nu julsaker som jag kanske kommer ha flera år framöver :)


Fin svart duk med glitter! Julpapper, pynt till juklapparna o saker att hänga i granen :D


Fint kuddöverdrag för bara 30 kronor. Fanns i brunt, vitt och grått. Det svarta alltså, den andra kudden är äldre.

Efter Rusta så gick vi in till Ikea för att fika, det ligger precis där. Så blev ju billig fika - 12 kronor för mig och 15 för henne. För kanelbulle med dricka/kaffe. Satt och pratade länge, sen åkte vi till Skopunkten :)


Nice skor. De var riktigt fina på. Jag behövde nya så det var kul!

Japp och nu har jag ätit fiskpinnar, potatis o remouladsås. Mums.

Så ha det fint alla, höörs!

Kommentarer
Postat av: sofie

AA okej.. låter komplicerat! herregud.. patetiska människor! Mjo, jag var väl lite mer än vän med honom, men fattade hur han var redan då, aggressiv som fan och gick på för ingenting, träffade ju han innan han åkte in första gången, 2 dagar efter han släpptes 2007 efter att ha suttit inne i 2 år åkte han hem till mina föräldrar o frågade efter mig. Sen gav han sitt nummer och jag ringde upp, träffade honom och sa att jag inte vill ha med han att göra. ! månad efter plingar det på dörren och där står han, hade han tagit reda på vart jag flyttade, som tur var var anna och lisa här så han gick igen. Han har plingat ett par gånger efter och sen dess har jag inte sett han..

Ja usch ja, men han har en psykisk störning, det har man märkt alltid men att han är kapabel till något sånt här är hemskt! kunde lika gärna varit en själv..

Aja, nog snackat om psykopater! haha. Hoppas allt är bra med dig :)

2009-11-10 @ 21:51:50
Postat av: Emma

Nu har jag skrivit en bit om dig med i min blogg gumman : ) Läs och njut!

2009-11-11 @ 00:50:59
Postat av: therese

snygga skor du hittat!

2009-11-14 @ 23:03:05
URL: http://seul.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0