Idol-mys med Linnsi

Dagen har varit great efter den hemska drömmen jag drömde!! Pratade med mormor i telefon och bjöd hit henne nästa vecka :) Sen efter jag pluggat en stund och planerat det sista samtalet jag ska ha inför samtalsanalysen på måndag så gick jag till Burlöv centrum och tittade lite efter något fint till nyår... Men mina planer har nog ändrats.. Funderar på att ha svarta byxor och något snyggt linne med fina accessoarer samt någon snygg väska. Ist för klänning, i och med att jag inte än vet vad jag ska göra eller var jag ska vara hehe. Hittils är det två som jag har pratat med om saken och en har pratat med Dilshad men han snackade om lokal och om det är lokalfest vill jag kanske ha nåt snyggare på mig.

Aaaja det löser sig. Gud, Fia gnäller väldigt högt från buren. Det är Lillan som skrämmer henne. Hon morrar och jagar henne. Just nu är hon tyst men Fia piper för hon är rädd att hon SKA börja göra något. Lillan var väldigt busig innan ikväll! Jag tog upp henne och gosade med henne när jag&Linn kollade på Idol. Så började hon tugga på mitt hår, men det har hon gjort förr, jag drog ut slingorna ur munnen på henne, trodde hon suttade på de liksom. Sen när hon börjar tugga på en slinga så tar hon ett steg bak och jag ser att hon bitit av en hel slinga som sticker ut från hennes mun!! Jag drar och den är typ en dm lång!! Dessutom var den ganska tjock, ungefär den tjockleken som när man färgar slingor i håret. Jag satte ner henne i buren direkt och vi sprang in till toan och kollade. Ahhh på två andra ställen hade hon också bitit av så jag hade tre stycken slingor som slutade en bra bit ovanför topparna där mitt andra hår slutade. Och de befinner sig i hennes mage nu. Varför vill man äta hår? Kan ju inte annat än att bli lite orolig för henne nu, att magen ska lägga av... Gav henne massa kål så hon skulle få igång magen.

Gud vilka busiga marsvin jag har asså. Spec Lillan.

Nu ska jag nog sova snart, har en nybäddad säng.. Underbart skönt. För att berätta mer vad jag&Linn gjorde så gick vi till affären och köpte godis och ananasläsk, sen snackade vi och kollade på Idol och sen hann vi spela Trivial Pursuit Disney-edition innan Idol började igen. Hon vann, vilket jag visste eftersom hon är en Disney-fantast! Men dock inte såå överlägset mohaha.

Godnatt, hoppas era sängar är lika skön som min :)

Kommentarer
Postat av: Linn

Ja Lillan är väldigt busig haha, men hoppas hon mår bra i magen! Var super skoj att träffa dig;) Ses i morgon snutt! :)

2009-11-28 @ 12:29:58


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0