Humans just wanna have fun



Ja visst är det så? Människan och våra nöjen och lustar går före allt annat i denna värld. För att inte tala om våra vinstjakter. Pengar och nöje - om vi får det så får ofta djuren och miljön lida. Det är inte okej att använda djur i nöjesbranchen, att ha apor som filmstjärnor, elefanter och tigrar på cirkusar eller ett marsvin i en liten sketen bur hela dess liv. När ska människor, NI, VI inse att det är fel? JAG har insett det och nu vill jag att andra också ska göra det.

När människan vill spara pengar går allt annat före. När kvinnor vill se yngre ut går vissa djur ett kort liv till mötes. När människor vill kunna köpa biligt kött betyder det ett liv i massproduktion och liten rörelseyta för en ko, kyckling eller gris.

Det är såhär verkligheten ser ut. Jag tyckte klippet ovan var hemskt, men vet ni en sak? Jag är inte en endaste dugg förvånad. Det är precis det jag förväntade mig av denna ras vi är en del av.

Kommentarer
Postat av: dilldilldill

jag såg den nu, att skylla på delfinen för att all fisk äts upp, så dödar dom den =S varför inte döda människor om det ska gå så pass långt att man dödar den skylldige? hehe jag menar...du vet själv vilka lass människor fiskar upp...de verkligen synd...kyss gumman

2009-11-17 @ 05:41:55
Postat av: Sanja

Ååååå gud va arg man blir, hur kan man göra sååå det är nästan så att man blir tåröggd när man ser de.

2009-11-17 @ 13:20:24


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0