Hemma i min lägenhet

Måste säga att det är skönt att vara hemma i lägenheten här igen. Klockan är nästan halv nio på morgonen bara. Det var skönt att vara hemma, spela spel med familjen, fika med dem och kolla på tv. Känna mig omtyckt och uppskattad :) Så härlig känsla. Hade velat stanna där. Jag kan tänka mig att jag är lite störig för er nu, med tanke på att det var jag som så gärna ville flytta. Jag är störig för mig själv också. För jag hatar själv när människor vill en sak, sen när de får det vill de inte ha det längre. Men jag trodde inte det skulle bli såhär! Jag ville komma bort från byn och in till storstan, ha nära till skolan. Jag trodde jag skulle få massa nya kompisar o göra massa roliga saker, har det varit så? Det är så sjukt jävla ensamt så det f-i-n-n-s  i-n-t-e. Och jag är så sjukt trött på att kämpa för att INTE vara ensam så jag tror jag skiter i det snart. Ja, jag tror jag bara låter det va, så får jag vara ensam. Om ödet vill något annat så händer väl det.


Här får ni se lite bilder iaf från resan.


Mamma i vårt rum :)


Jag&en snögubbe på Nordstan :)


Im sooo fine ;) Ny tröja.


Mysig thai-restaurang.


Mega kanelbullar :p


När det började snöa!


Nordstan köpcentrum by night


Liseberg!


Konstsnö för hela slanten - and I liked it!

Kommentarer
Postat av: Linnsan

Såå mysigt ni verkar haft det!! Hade också bara velat komma bort från allt, åka på en weekend någonstans och bara slappna av och ha kul...

Jag känner igen mig i det du säger.. När jag flyttade till Landskrona kände jag mig sjukt ensam.. Kändes jobbigt att jag inte hade någon nära... Jag hade ju också längtat efter att flytta hemifrån men man längtade hela tiden hem.. Nu känns det mkt bättre. Kanske för att jag trivs mkt bättre här och känner mig inte längre lika ensam.. Jag hoppas att den känslan kommer försvinna för dig också. Du vet att jag finns här! Trots att jag inte varit den roligaste på sistone.. Har haft så jäkla mkt plugg, tror jag spyr på det. Fan vad långt inlägg, sorry haha. :P Ha det bra gumms!

2009-11-16 @ 18:51:11


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0