Hej alla glada!

Jag är också glad idag :)
Jag har försökt nämre tre timmar nu att ladda upp en liten surprise till er läsare. Men det funkar inte speciellt bra. Är det någon som vet varför youtube segar sig? Beror det på mitt internet kanske? Klippet är inte ens speciellt stort.

Idag har jag tvättat, dammsugit och skrivit en liten analys. Nu är klockan tre, jag ska snygga till mig lite och laga lite mat sen för Dilshad ska spendera kvällen här. Det blir nog att laga vegeschnitzlar med pommes och tzatsiki. Det är ju gott!! Eller klyftpotatis? Hmm.

Många reagerade på delfinslakten. Ja, det är så hemskt så. Och Dilshad du har rätt - man kan fan inte skylla på delfinerna för att de äter upp fisken? Det finns massor för oss människor att äta. Vi föder ju fan upp djur bara för att äta dem, vi kan äta grönsaker, bönor, frukt osv osv. Vad kan delfinen äta? Människor är bra jävla korkade ibland.

Men men. I helgen är det stor fest, som jag nämnt innan. Tror jag ska prova lite håruppsättningar nu, ska ju vara finklädd ju! :) Hoppas det blir trevligt sällskap och rolig dans. I dont like bordsplacering, så jag håller bara tummarna för att jag kommer bredvid någon rolig individ :P:P Kusinerna eller brorsan hade inte varit helt fel ;)

Här skulle suttit en liten vacker bild men tyvärr funkar inte uppladningen!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0