E.H

Zara... Grejjen är såhär att jag vet. Jag har hört historien. Jag vill inte säga ditt namn rakt ut här på bloggen, men dina initialer är E.H. Jag beslutade mig för att skriva detta för att jag vill hjälpa dig. Jag har dejtat killar som har slutat höra av sig, jag har dejtat killar som sagt att de vill ha mig och inte ens en timme senare legat i någon annans säng.. Jag har haft vänner som ljugit för mig och förstört och svikit på de värsta sätten en vän kan svika... Alla blir vi svikna, lurade och vi känner oss förödmjukade mer än en gång i livet.. Detta kanske är första gången men det kommer hända igen, det vet jag. För det händer alla. Det händer den sötaste tjejen, den smartaste tjejen, den mest kärleksfulla tjejen, tjejen med tusen vänner.

Du har säkert dejtat killar som du har känt var fel för dig. Det har jag. Jag har vetat att de säkert är bra för en annan tjej, men inte mig. För vi är alla så unika personer, så vi kan inte kräva att alla ska älska oss eller ens vara intresserade av oss. Vet du vad det bästa man kan göra är? Gå med huvudet högt och säga till sig själv: visst, jag blev lurad, men jag bryr mig inte. Jag är glad att personen inte finns i mitt liv mer, för jag förtjänar såå mycket mer. Det är det jag alltid säger till mig själv. Att hämnas är bara ett tecken på att personen är värd din tid, din självrespekt och ditt rykte.

Vad menar jag med det? Ju mer du fortsätter denna soppan som du satt dig själv i, ju fler personer kommer att få veta och det kommer inte gynna dig. Det är faktiskt inte coolt att hämnas, det är faktiskt sorgligt. Killar kommer att vara livrädda för att dejta dig, eller ens strula med dig och tjejer kommer vara livrädda för att bli din vän. Detta gynnar inte dig på ett endaste sätt. Det gör dig inte ens gladare. Om du lyckas få slut på de två så kommer du vara glad några veckor, och sen då? Om de gör slut eller ej påverkar inte ditt liv ett endaste smack.

Jag menar inget illa mot dig, för jag har själv gjort misstaget att hänga upp mig på personer som inte är värda min tid, men det jag vill säga dig är att du är värd mer än så? Du vill väl inte tillbringa ditt liv för en annan person? En person som inte bryr sig om dig? Du kan hitta minst en handfull människor som verkligen bryr sig om dig och kommer att älska dig, varför då slösa din tid på honom?

Din bästa vän i alla år och i alla väder är du själv, därför ska du aldrig svika dig själv så som du gör just nu. Lev ditt liv för din egen skull, inte någon annan, speciellt inte någon som inte älskar dig. Jag hoppas du inser vad du håller på med och slutar, för jag lovar dig att du kommer bli lyckligare. Se till att lev medan du kan.

Kommentarer
Postat av: Zara

Ursäkta... Vad menar du? Jag fick inget svar på min fråga.

2009-11-08 @ 12:47:47
Postat av: Mia

Bra skrivit! :)

Hon håller fortf på med mig och Inayat, din killes vän.. Är tsm med honom, snart 4år. Men ja, vad ska man göra.. vissa människor har inget liv!

2009-11-08 @ 15:18:17
Postat av: Mia

Adda mig gärna så kan vi prata mer, du verkar va en skit smart tjej. Riktigt bra skrivit alltså. :D Kram /Mia

2009-11-08 @ 15:52:44
Postat av: Emma

Såg mina inatialer på sidan. Haha orka blanda in mig! Mia det är du som blev lurad. Din kille hade sex med mig och många andra. Lägg inte över skulden på någon annan. Ha det bra med din mytoman kille :) Sluta ringa mig med en massa overkliga teorier hela tiden. Du som har bloggen vet jag dock inget om. Men skriv inte saker när du inte vet ett dugg. Ha det bra tjejer.

2009-11-08 @ 18:32:03
URL: http://emmsan88.blogg.se/
Postat av: Mia

För det första så knasar du dig själv, hur fan hittade du bloggen annars? HAHAHA av ren slump eller? Du är fan störd! Att jag ringer dig? De var de roligaste jag hört. Vi vill inte ha ngt med dig att göra, kan du fucking sluta hitta på saker hela tiden Zara.. som i breven. Så jävla skämmig. Varför skulle JAG vilja ringa dig eller låtsas vara Zarah? Asså sök hjälp, seriöst!!! LÅT OSS VARA!!!! Det räcker nu Emma Håkansson.

2009-11-08 @ 19:12:09
Postat av: Emma

Mia det heter inte knasar inte akademiskt iallafall :) Bloggen hittade jag genom din gamla blogg. Du minns den som din pojkvän plockade bort? För att hans andra tjejer inte skulle hitta den. Ja du ringer min comviq, jag har tagit fram en telefonnummerspecifikation. Om du ens vet vad ordet betyder gumman :) Jaha du menar breven som Inayat Saleh och du Mia Persson skickat till er själva? Det är ju du som kan hans språk. Nu gjorde du bort dig igen. Du vill ringa mig för att du hela tiden undrar när han hört av sig, vad han har sagt o.s.v. Lägg energi på din pojkvän istället Mia persson! Inte på mig. Det är honom du ska ha koll på. Puss

2009-11-08 @ 19:44:01
URL: http://emmsan88.blogg.se/
Postat av: Emma

Mia det heter inte knasar inte akademiskt iallafall :) Bloggen hittade jag genom din gamla blogg. Du minns den som din pojkvän plockade bort? För att hans andra tjejer inte skulle hitta den. Ja du ringer min comviq, jag har tagit fram en telefonnummerspecifikation. Om du ens vet vad ordet betyder gumman :) Jaha du menar breven som Inayat Saleh och du MIA PERSSON skickat till er själva? Det är ju du som kan hans språk. Nu gjorde du bort dig igen. Du vill ringa mig för att du hela tiden undrar när han hört av sig, vad han har sagt o.s.v. Lägg energi på din pojkvän istället Mia persson! Inte på mig. Det är honom du ska ha koll på. Puss

2009-11-08 @ 19:54:31
URL: http://emmsan88.blogg.se/
Postat av: Mia

Ah lägg ner nu alltså! Tror du verkligen att jag hade velat lägga sååå mkt energi på dig? Ja snälla, skicka den jävla specifikationen till mig.

Och nej både du och jag vet mycket väl att jag verkligen inte ringer dig. Vaddå genom min gammla blogg.. hahaha jag känner inte ens denna tjejen, så har inte haft henne på min blogg. Så nej, där hade du lite fel.

Men palla skriva mer till dig alltså. Alla vet ändå hur du är och vem du är, även om du förnekar saker och inte vill erkänna.

Hej!

2009-11-08 @ 20:02:48
Postat av: Anonym

2009-11-08 @ 20:08:11
URL: http://a
Postat av: Emma

Javisst jag ska skicka den åt dig. Lägger den på posten imorgon :) Så inom två dagar har du den! Eller kan jag lägga upp den på nätet? Nej att du inte känner tjejen det vet jag också. Om du inte pallar varför smsar du en massa då? : " Har han hört av sig?" "Har han smsat?" " Har ni setts?" SLUTA ATT FRÅGA MIG EN MASSA SÅDANT. Ska du leva i ovisshet hela livet. Lägg din energi på honom som jag nämnde i tidigare inlägg.

2009-11-08 @ 20:10:19
URL: http://emmsan88.blogg.se/
Postat av: Negisa

Det är så jvla synd om dig Emma! SLUTA FCKING HÅLLA PÅ NU DIN JÄVLA PSYKOPAT! Nu får det fan räcka okej?SERIÖST!!

2009-11-08 @ 20:12:33
Postat av: Mia

Alltså du vet själv att jag inte smsar dig, så lägg ner nu och ljug alltså seriöst. Hur fan orkar du? De är ju för fan ditt heltidsjobb.

Skriv inte mer till mig!

2009-11-08 @ 20:15:46
Postat av: Emma

Du är nog scitzo eller något eftersom du inte minns när du smsar. Men som jag nämnde ovan så ska jag skicka den åt dig. Tillskillnad från dig har jag ett heltidsjobb medan du är arbetslös och sitter framför din mobil och har koll på vad din "kille" gör. Sluta nu smsa mig Mia!

2009-11-08 @ 20:22:02
Postat av: Fatima

Bruden de räcker nu, kmr kalla mina tjejer om du itne lägger av??

2009-11-08 @ 20:22:29
Postat av: Negisa

KAN DU SVARA????? skicka din msn lr ditt nr så kan vi snacka :)

2009-11-08 @ 20:24:03
Postat av: Rasmia

Brudar då kallar vi på mina tjejer med. Så ser vi vem som leker med vem!!! Fattar ni?

2009-11-08 @ 20:28:21
Postat av: Negisa

menar du allvar?? ge mig din msn lr nr då.

2009-11-08 @ 20:31:43
Postat av: Mia

Orkar inte ens disskutera med dig mer, du ljuger så att du tror dig själv. Tycker synd om dig.

2009-11-08 @ 20:37:35
Postat av: Natasha

Jaja kom ni Negisa, Fatima och Mia!! Haha.... så ska vi se hur mkt mia ljuger. hahah kom nu då!!

2009-11-08 @ 20:39:35
Postat av: Negisa

Emma? Jag skriver inte detta för att jag har något spec emot dig okk?? men jag vill du ska sluta skicka såna meddelanden och sluta förstöra andras relationer. Kan du göra det? jag vill nt se fler såna och jag menar allvar. Alla är säkra på att det ÄR du.. så SLUTA MED DET NU! shit jag låter som värsta mesen men hajt vi får se om de fortsätter.

2009-11-08 @ 20:44:21
Postat av: Emma

Att du ens orkar leva med dig själv. Det är synd om dig, du är en osäker individ som hela tiden ska kontrollera genom att fråga mig. Sluta skriva till mig!

2009-11-08 @ 20:44:22
Postat av: Negisa

natasha? hahahaha lägg av bruden vi vet att de e Emma som skriver.... ja kan se IP-adressen. så smart du e lilla EMMA!

2009-11-08 @ 20:47:07
Postat av: Emma

Negisa, du vill se fler sådana? Förklara så att man fattar. För svenskan måste ändå vara bättre!

2009-11-08 @ 20:50:30
Postat av: Mia

Alltså du är fan psykopat. HAHAHAH Skriva till dig?

Inte ens i mina mardrömmar för fan. LÄGG NER!

Fattar inte hur en människa kan ljuga så mkt :S

Hur orkar du leva med alla lögner. Pallar inte skriva mer nu, orkar inte disskutera med en människa som ljuger 24 timmar. Inte lönt.

Lycka till med ditt liv! Hejdå.

2009-11-08 @ 20:52:25
Postat av: Negisa

Jag sa jag vill INTE se fler såna brev med det fula namnet Zara och inga fler lappar hängda nånstans . fattar du nu? vill du ses o prata istället? du kanske fattar bättre då.. lr va säger duu?

2009-11-08 @ 20:54:07
Postat av: Emma

Mia du vet att det inte är jag som ljuger. Du fick bevisen framför dig. Och det enda du kunde säga var fyfan! Haha! Men som du vet har Inayat haft sex med många andra eftersom du inte ger det han vill ha.

Negisa! Vad pratar du om för brev? Du får gärna komma inom mig. Kom nu om du vill!

2009-11-08 @ 20:58:12
Postat av: Anonym

Jag skrev att jag INTE VILL SE FLER BREV FRÅN DIG OCH SLUTA LÅTSAS ATT DU ÄR ZARA. vill du ses istället? kan förklara det då, tror du kmr fatta mkt bättre då oxå....

2009-11-08 @ 21:00:15
Postat av: Negisa

Skriv ditt nr då. =)snabba .. nr lr msn.

2009-11-08 @ 21:03:56
Postat av: ...

Kom dåååå eller du vågar inte!

2009-11-08 @ 21:05:31
Postat av: Natasha

Vilka freaks haha leker alan lidee mkt här, stora munnar men inget händer haha lägg ner hit o dit alla tycka detta e najss! Ska vi ha det lite roligare Negisa fisa hahaha så mobbad :D vill du leka så ska vi leka!!

2009-11-08 @ 21:06:02
Postat av: Negisa

lilla emma jag vet ju nt var du bor? hahaha. vf skulle jag nt våga? aså du är riktigt konstig du! MÖT MIG DÅ fÖRRFAN NÅGONTANS!!

2009-11-08 @ 21:07:10
Postat av: ----

HAHAAH shieet du har över mkt luft hahahah sååå ball, skakar av rädsla nuuu hahahah NOOOT!!

Säg tid o plats and be there !!

2009-11-08 @ 21:09:45
Postat av: emma

Haha! du kan väl fråga din vän inayat. haha!!! du tror du är överball men du leker bara på farlig mark.

2009-11-08 @ 21:10:23
Postat av: Negisa

HAHAHAHAHAH!!! Ska vi ha kul? OKEJ. Kom till värnhem vid 10 ok?.. BARA KOm förbi e du snäll. så kan vi ha kul. om de nu e NATASHA..och nt EMMA som låtsas vara någon annan nu igen! HAHAHAHAHAHA

2009-11-08 @ 21:11:00
Postat av: Natasha

HAHAHAHA nii kunde kolla ip-nr min röv att ni kan hahahah får då hade ni fattat att de nt e emma. hahah bara kom okej vi ses i värnhem 10 de e chill, nån spec plats i värnhem ?? ;D;D

2009-11-08 @ 21:13:09
Postat av: Negisa

Där vid bussarna ok? ses där vid bussarna. kolla efter några med röda jackor och några med svarta... OCH KOM NU OXÅ. jag vill att emma ska vara där och "natasha" ...

2009-11-08 @ 21:17:23
Postat av: ...

Min röv vad ni ljuger... haha!!! fast alla i ert umgänge är väl mytomaner. haha! kom då Negisa!!

2009-11-08 @ 21:19:01
Postat av: Natasha

hahaha its a deal :) vi e där då sååå vi seesss.. skicka ditt nr så vi vet att ni nt fegar ut

2009-11-08 @ 21:20:17
Postat av: Negisa

Haha duu, säg ingt ok?.. du som nt ens vågar skriva ditt namn. nu ska jag röra mig utåt o träffa resten. värnhem runt 10. betty-bye. kmr nt skriva här mer. ska oxå försöka få tag i emmas nr nu. o hennes adress.

2009-11-08 @ 21:21:27
Postat av: Anonym

Plocka bort detta inlägget, annars får jag be de på blogg.se göra det! När du inte vett ett skvatt ska du inte yttra dig.

2009-11-10 @ 23:21:45


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0