Effektiv dag

Ja, jag började plugga halv tio imorse! Det ni. Sen pluggade jag med bara mindre uppehåll till klockan fyra. De mindre uppehållen bestod av äta mackor, brygga kaffe, prata med mormor i telefon och städa buren. Kanske max en halvtimmes avbrott på hela dagen. Har aldrig lyckats med det!!

Jag är såå duktig så... Så duktig att jag nu, några dagar innan inlämningen av tentan, har kommit på att jag behöver en bok till. En av klasskompisarna sa förut att det fanns ett kapitel om ett visst ämne i den boken jag har, men så var tydligen inte fallet. Jag min idiot borde kollat innan och inte tagit för givet att personen visste vad han/hon snackade om. Ah, störd på mig själv. Boken kostade 300:- på bokus, så jag bad min pojkvän köra till Akademibokhandeln och köpa den. Där kostade den 600!! AKADEMIBOKHANDELN

Sacre bleu på dem. Jag har skrivit på facebook till alla i klassen och frågat om jag kan få låna deras bok... Hoppas de svarar, tänk om jag måste köpa bokhelvetet för 600 kronor? Ah nee, det vill jag inte, då blir jag förbannad. Vågar man köpa den och lämna tillbaka den samma dag?? Vågar man det? Tänk så tycker de att den ser läst ut och jag inte får lämna tillbaka den? Asså jag tycker nästan man skulle gjort det för att bojkotta att de är 100% dyrare än Bokus.

Corporate responsibility. Någon som har den???

Riktigt tragiskt om jag får IG nu för detta. Det är mitt eget fel men ändå taskigt om ingen i klassen vill låna den till mig för en sekund för att kopiera? Eller?

Nu ska jag sova, för imorgon ska jag upp tidigt, ska hem till lägenheten. Blev en kort visit här hemma, men det fick bli så denna gång.. Lite svårt att stanna flera dagar i rad faktiskt. Sussa gott!!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0