Träff me Jessie

Jo, dagen blev mycket bättre. Blev roligare när jag träffade Jessi. Det var liide roligt, råkade vägleda henne fel. Hehe jag kunde vägen, men sa fel till höger och vänster, så hon svängde fel *mohaha*. Men som tur är så är Jessie också en höger-vänster-förvirrad person så hon förlät mig (A).

Vi parkerade i parkeringshuset, sen blev det fika på Waynes uteservering och sen efter den fikan gick vi i affärer. Tittade på systrarna Greene, men de hade inget, sen blev det Gina och lite andra affärer. Vi båda hittade superfina byxor på Zara, jag svarta och hon ljusblå! Här är some pics också. Checka in de snygga guldiga byxorna, yeaah ;)




Kolakaka, som jag älskar.




Imorgon blir det lika dålig bloggning! Ska ut i skola nr 1 och lämna ut enkäter. Jag ska dock inte prata, ska bara dela ut enkäterna och se snygg ut :p Delar även med mig av en bild som jag ser ut just nu, sittandes här nyduschad och redo för sängen.



Godnatt mina sötisar!!

Kommentarer
Postat av: Elena

Nej, jag är inte vegetarian. Men min pojkvän var det när jag träffade honom. Så jag var också inne på att bli det ett tag.

2009-05-11 @ 23:38:14
URL: http://ellisono.blogg.se/
Postat av: uuue.....kola kaka =P

alluu...ni verkade ju ha väldigt kul =) hehe hoppas det är någon man iallafall kan lite på =P ska bli tråkigt att jag ska få behöva vänta en hel fucking vecka för att få träffa dig....hmmm.....aja jag får väl helt enkelt lida tills dess.....



nä nu ska jag kolla hur man kollar komvux program och hur man läser skiten o så....kyss dröm <3

2009-05-12 @ 06:04:42


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0