If I was a rich girl..

Halloj!

Sitter hemma i soffan med Shelly nu. Brorsan håller på att vara kreativ och skapa en riddarkostym av kartonger. Temat på det sista 3:3-discot är "all but clothes" och det var ju en briljant idé att göra nåt kul med kartong. För er som inte vet så är 3:3 discon för alla treor i K-stad med olika teman varje gång.  

Idag gick vi till Procivitas och Bryggeriet, ett skateboardsgymnasium och lämnade ut enkäter. Väldigt olika skolor, vilket är kul för då kan man se skillnad kanske. Procivitas var lite överklass så att säga. Eleverna var välklädda i märkeskläder och tjejerna hade klackar, lärarna hade kostymer - en väldigt fin skola! När jag satt och väntade så började jag tänka.. Hur hade det varit att vara rik? Jag började fantisera om hur de eleverna har det hemma... Tänk att ha ett stort fint hus.. en jacuzzi och bastu i källaren att använda när man vill. Kanske en dusch med en inbyggd radio och självklart en pool i trädgården att bjuda hem polarna till på sommaren. Kunna åka utomlands med familjen någon gång per år och inte få dåligt samvete när man ber sina föräldrar att köpa något för man vet att det inte rör de i ryggen. Kanske ha ett biorum som de brukar ha på cribbsmtv med en fet stor soffa och bioduk.

Tänk att vakna i sin sköna hästens säng på morgonen, gå upp och dra upp gardinerna som täcker det stora helväggsfönstret. Gå ner i det stora köket som har golvvärme såklart (!) och sätta på en cappucino på espressomaskinen....

Ahh... om man skulle bli rik en dag, vad säger ni? Kan pengar köpa lycka? Lite lycka tror jag nog.. förutsatt att man redan har de andra sakerna, så som kärlek, vänner och hälsa.

Hur har det då gått idag med gruppen då? Jag och Elmi bråkade igen. Ahh. Jag är så jävla trött på detta, vill vara ledig. Vi skulle vara lediga imorgon, men sen sa Latinskolan att vi kunde komma, så blir ingen ledig dag förrän helgen och jag vet ju att vi kommer fortsätta bråka för han går mig på nerverna som in i helvete.

Ha de bra vänner, vi hörs sen!!

Kommentarer
Postat av: Linn

Det hade nog inte suttit fel att vara lite rikare och inte alltid behöva tänka på vad man har råd med och inte har råd med.. ;)

2009-05-13 @ 23:05:59


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0