Underbar söndag!

Heej vänner!!
Idag har jag haft en helt fantastisk söndag, den bästa på länge!! Shelly mår bra så jag kunde åka till Malmoe. E22:an är avstängd för er som inte vet och som bör veta. Så man får köra om Lund och e20 typ. Tar 10 min extra ungefär!! Det var trafikinfon från Sofie idag :p Haha. Jag mötte upp älskling på Värnhem och vi begav oss till parken vid ikea (vet ej vad den heter!). Promenerade runt och pratade om massa roliga saker, åt glass.

Efter det tog vi en runda på ikea för jag skulle ha en fotoram till en bild på oss som jag förstorat och ska sätta på väggen hihi. Hittade ingen, men såg massa fina tavlor som jag vill ha när jag flyttar. Ska ha en stora fin naturbild ovanför soffan, men vet ej vilken än! Vi såg även en massa fina sängar, en som var upphöjd ganska högt och sen hade den sänghimmel, underbar! Efter det begav vi oss till Entré, för han har aldrig varit där. På köpcentrumet alltså. Trots varningar blev han mycket besviken över utbudet av killbutiker, det suger! Varför finns det inte fler killbutiker i Skånes köpcentrum!? Alltid tjejbutiker i massor men bara de vanliga typ 3-4 killaffärer. Killar använder också kläder you know!! Han hittade i alla fall ett par skitsnygga svarta chinos, som jag tvingade honom till att prova. Det behövs tvång ibland för guud vad snygga! Kommer bli skitsnyggt med ett tajtare linne/t-shirt och solglasögon. Jag ska ladda upp en bild på det sen när han har det på sig!

Jag köpte klänningen jag visade er häromdagen, men ska nog sy upp den för jag klädde inte riktigt i så lång. Älsk tyckte jag skulle sy upp den och mamma sa nej. Men mamma gillar att vara anti, så det blir antagligen att jag syr upp den. Visar er FÖRSTÅS sen!

Det var helt underbart att vara med älskling, hade skitroligt! Speciellt på busshållplatsen haha, gud vad skoj. Älskar dig din tok :D


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0