There's hope

Hellu gott folk!
Nu är jag tillbaka, för att endast skriva inlägg och sedan lämna igen. Har varit en lång dag idag, men vad handlar rubriken om? Jo, att jag idag sett hopp för mänskligheten :)

Jag befann mig på gågatan i Malmö och ett konstigt nummer ringer min mobil, jag svarar (wow, för en gångs skull! svarar aldrig på okända nummer pga min telefonfobi, men ödet va?) och där i pratar en man som heter Christian och han säger att han har hittat mina kort. Jag hade tappat hela min busskortsficka, där jag har körkort, busskort för 850 spänn, bankomatkort, kort till IMER-huset och studentleg. Oh my god. Jag var så tacksam, så tacksam. Mötte honom och en tjej på Gustav adolfs torg och kramade om henne och sa tack tack tack. En massa hjärtan till dem!! ♥♥♥

Jag var med älskling då. Vi hade nyss ätit god thaimat och efter det tog vi en glass. Hade en skitrolig stund tillsammans ikväll faktiskt :D Vi körde runt lite och bestämde oss för att köra till Rosengård, så vi parkerade vid Rosengård centrum och gick runt lite där. Körde förbi Herrgården (delen där allt skit händer), men vet inte om vi gick där sen, tror nästan vi bara gick i Örtagården. I alla fall så såg vi en civiliare och typ 4 polisbilar och 1 eller 2 brandbilar. Det hade tydligen brunnit i någon lagerlokal där så de var och släckte. Vi såg även ett stort gäng ungdomar, men de bara stod där och pratade lite med polisen och kollade på. Allt var helt fridfullt... Barn lekte och spelade boll, småbarn sprang omkring, några killar sprang mot glassbilen och några killar stod och pratade med brandkåren. Jag fick en trivselkänsla, att befinna mig där, att se det med egna ögon, det man hör på nyheterna och att se att det finns hopp. Ungdomar som snackar med polis och brandkår och en massa lekfulla barn... Det kändes hoppingivande. Som att man inte får glömma att det är en ytterst liten del av de 21 000 som bor i området som hittar på skit och det är så synd om alla andra som får lida.

Innan jag träffade och hade kul med love var jag i skolan och vi färdigställde enkäten, som vi ska få dömd av handledaren imorgon. Help me!! Hoppas det går bra. Jag träffade även Linnli en stund på Entré och tog en fika på Waynes. Snackade bland annat gamla gymnasieminnen och massa annat. Nice!


Nu ska jag sova, för imorgon ska jag upp klockan kvart i sex! Sov gott alla lovers!





Kommentarer
Postat av: Jessie

puh, nu kan jag andas ut, blev nästan orolig en stund.

Du brukar alltid blogga. så igår kände jag nästan för att ringa och höra om du levde hahahha



jag får ursäkta alla mina fula miner hahaha fick ta bilderna när kläderna ser bäst ut.

det var faktist en rolig lek som jag tycker att alla ska leka lite då och då.

krammmmmmmmmm

2009-05-08 @ 10:13:13
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: Linn

Oj faan vad snällt av dom att ringa dig och ge tillbaks busskorten, finns tyvärr säkert många där ute som inte hade gjort det!! Var hade du tappat dom? Fan vad tur asså!

2009-05-08 @ 10:15:49
URL: http://linnsi.webblogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0