Tandblekning

Jag funderar starkt på att bleka mina tänder. Förut hade jag sjukt fina vita tänder, men de har blivit lite missfärgade sen något år tillbaka. Har hört att Easywhites tandblekning är väldigt bra, dessutom är det billigt - 300 kronor. Sooo worth it ;)

Så i sommar vill jag ha ett snyggt vitt leende till min bränna (yeaa right, som att du nånsin blir brun) hehe... Och möta mina gäster på Bistro med ett snyggt smajl ;)

För att göra detta inlägg komplett avslutar jag med en smile-låt! Skulle ladda upp Massari - smile for me, men såg att klippet inte var lämpliga för de under 18, alltså det var mycket åbäkande i den :p Så det fick bli till att göra en egen film, som jag tycker är superkul! Nu slipper ni se massa bröst och slingrande bitches, pälsar, samt Massaris riktigt sliskiga min! Istället får ni se mig och mina vänner leee till Massaris grymma låt :)

Bilden som förhandsvisas är jag och Timbuktu ;) Jasse :) Den 13 oktober 2006.



Kommentarer
Postat av: hilea

exakt... tråkigt folk inte kan stå för vad dom tycker än att man får reda på det på massa omvägar...



Själv har jag blekning från Dentway.se den är jättebra=)

2009-05-04 @ 11:44:16
URL: http://hileasoltun.blogg.se/
Postat av: Linnsan

Fan vad fin musikvideo-bildspel du gjort;) Jätte fina bilder!!! Har faktiskt också tänkt på att bleka tänderna men visste inte att det var såå billig! Good to know;)

2009-05-04 @ 12:22:14
URL: http://linnsi.webblogg.se/
Postat av: Petra

jag blekte mina tänder hos tandläkaren för några år sen. Är nöjd med resultatet men det var faktiskt ingen trevlig upplevelse och dyrt var det. Hemma fix är nog lite mer lagom. :)

2009-05-04 @ 14:02:44
URL: http://petras.blogg.se/
Postat av: kanin tänder <3

hahaha aaaah fan va fint video bildspel =D hahahaha det va förvånande =) jag kanske också bleker mina vackra tänder, men får se hur det går med min lilla försöks kanin =P haha får du såna katastrofala tänder....uch...jadu..då vet jag att jag inte ska göra den blekningen och då vet jag garanterat att jag kommer få mig ett gudomligt gott skratt =D hahaha fyfan vad jag är taskig >=) hehe nee ska ej vara taskig...hihihi kyss pärlan <3

2009-05-05 @ 18:09:51


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0