Sofie the nurse

Klockan är tolv och jag har tagit mig två timmar att förbereda allt med marsvinen. Tänkte berätta lite vad det är som görs här hemma!

Först ska medicinen ges, den ser ut såhär och är till för småbarn med smak av vanilj och banan. 1 spruta morgon och kväll:



Sedan ska maten blandas, närinsgersättning blandas med vatten och ges i spruta. Cirka 2-3 sprutor 4-5 gånger daglien är bra. Det är detta som tar tid, att ge maten! Satt och kollade på tv medan jag matade henne:


C-vitamin är extra viktigt för att bli frisk. Jag blandar lite tablett med vatten som jag sedan häller i maten:


Näsdukar redo för att torka nosen måste man ha.


Den lilla lådan ska städas morgon och kväll och sen måste man försöka locka med något gott för att ge henne aptiten tillbaka! På bilden är det melon och majs.



Under tiden som jag gör allt detta kan jag inte glömma Lillan, som också ska ut och springa och få mat och få buren städad!

Detta är slitigt, men det har lönat sig för Shelly har ju överlevt. 5 dagar kvar nu på detta, hoppas hon blir frisk för hon är fortfarande förkyld!! Djur är livet :) Det behöver man inte vara en osminkad lantis i gympadojjor för att tycka :)

Kommentarer
Postat av: Petra

Vilken söt liten pälsboll! :)

2009-05-06 @ 12:33:51
URL: http://petras.blogg.se/
Postat av: Josie

Visst får du fråga (under min profilbild, eller strax över bloggpunkt-ikonen står det Josie, fast det syns inte, och klickar man där så står min ålder fast det är ju inte så lätt att hitta!). Jag är 19 år, fyller 20 i Juli. (: Du då?

2009-05-06 @ 12:44:57
URL: http://josiieliive.blogg.se/
Postat av: Josie

Haha, det är ingen fara, går bra att fråga mig direkt också. ;)



Jag känner mig inte alls som 19 eller 20 heller, snarare som 15, haha. Vart har alla år tagit vägen? Helt sjukt, jag har inte ens förstått att jag är myndig än, haha.



Nja, arbetssökande vet jag inte riktigt, jag studerar på distans. Har inte tagit studenten faktiskt, gick inte i gymnasiet. Shame on me, haha. Så jag läser allmän kurs nu, alltså gymnasie ämnen. Och så pluggar jag franska.



Vad jobbar du med då? Eller vad gör du? (:

2009-05-06 @ 13:03:33
URL: http://josiieliive.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0