Skönhetsvård!

Efter några dagar hemma med softa kläder, håret i en knut och inget smink känner jag mig inte alltför vacker. Nagellacket på fingrarna har flagnat så bara halva är kvar och huden i ansiktet ser helt sömnig ut. Så nu är det dags för en dusch och hårinpackning från wella för torrt hår.  Sedan en ansiktsscrub och smörja in. Efter det nytt nagellack!

Skönhetsvård före:



Varför ser mitt högra öga alltid större ut på bild än mitt vänstra när jag är trött!?
Ser jag ut sådär?? Är jag ett
freaak?? :D

Skönhetsvård efter:





Sådär.
Resultatet på håret syns nog inte supermycket, men förhoppningsvis kommer det synas mer imorgon! Nu ska jag sova för jag är så trött och har huvudvärk! Nagellacket är mammas, av märket depend. Ett riktigt bra lack! Kostar runt 25:-. Värt att testa om ni inte gjort det. Jag älskar nagellack i små flaskor,för man använder ju ändå aldrig upp det. Inte jag i alla fall.

Sussa sött sötisar!!

Kommentarer
Postat av: extrem makeover =D

hahaha du är ju lika vacker på alla dina bilder, även de som bara visar dina naglar som flagnat =D du är ääändå vacker...hihihi jag vill att du ska göra en såndär catwalk, du gör det så himla bra och jag blir glad över att se dig gå catwalk =D har du förresten tänkt på att jobba som det =P eller neej jag vill ej, de flesta gör sig smala som fan..de verkligen inte bra...nej du skall ej tänka tanken ens !!!!



det var allt för mig min flicka...nu ska jag till malmoe med mossan och gud vet vad hon vill haaa...aah..vi hörs av senare love love...älskar dig <3

2009-05-02 @ 09:25:24
Postat av: jessie

hahaha ja det är samma här, men jag brukar nästan aldrig få visa leg, men det är väll för att man ser säker ut på sin sak.



Jag beter mig väll äldre med visa folk och kanske lite mer omoget med visa, jaja.



hur har det gått med Shelly? är hon frisk?

ser fram emot att träffa dig igen, säg bara tid och plats så fixar vi det.

KRAM





2009-05-02 @ 11:51:31
URL: http://jessiiejones.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0