Pomeranian!

idag har varit en helt jäkla underbar dag! Har tillbringats i solen, på det skånska landet med min favoritkille :) Först körde vi till Hässleholm och tittade på en hundutställning som ägde rum i en väldigt fin stor trädgård på Hässleholmsgården. Solen sken och där var en massa hundar, tält och människor! Jag blev kär och likaså blev älskling, för vi träffade vår Raul. Eller det var inte Raul. Men en som liknade honom. Raul är då vår framtida hund hehe och idag såg vi en megasöt valp som var preciiis en sån vi vill ha. Kakan hette hon och vi gick fram och pratade med ägarna en lång stund, därför kunde vi lära känna Kakan lite bättre. Här är bilder på henne, hon hoppade hela tiden och satte tassarna på mina knä när jag satt på huk, vägde ju ingenting! Pälsen var som den mjukaste sammet, har aldrig kännt en så mjuk päls i hela mitt liv. Adorable!!


Här har hon tassarna på mitt knä!!




Efter vi funnit vår kärlek körde vi high on love mot Hovdala naturområde, där vi skulle fika i ett trädhus mitt i skogen. Självklart tog de inte kort, så blev till att köra tillbaka till stan igen för att ta ut pengar och seeen tillbaka igen. Väldigt fint område där, med grusvägar, gröna träd, slätter och Finjasjön som utsikt. Trädhuset var ett café uppe bland träden som namnet avslöjar och där erbjöd de kakbuffé med saft eller kaffe. Jag åt 8 stycken kakor :D Väldigt gott! Min mage var svullen resten av dagen, men det behöver jag nog inte säga :p





Efter den långa fikan rullade (:p) vi mot slottet som låg någon kilometer bort inom naturområdet. Inte mycket till slott egentligen, såg ut som ett stort hus med en ltien trädgård. Där blev några bilder, sen stack vi bara och parkerade bilen bland det gröna och pratade om allt möjligt och tittade upp mot det blå :) Det var vår dag och den var så jävla skön, precis det jag behövde nu. Vi hade mega kul :D


Känner att jag är helt borta nu. Är så himla stressad. Hade mailat vår handledare och kollade min mail nyss, och märkte att jag fått svar i fredagseftermiddag att vi kan ses när vi vill imorgon. Lyckat Sofie, att svara klockan nio på kvällen dagen innan!! Det är bara så mycket med skolan och Shelly samtidigt att jag känner att jag knappt har någon ledig tid, därför råkade jag ta lite för mycket av det nu i helgen. Ah, jobbigt. Vill bara ha lov och bara slippa denna jävla uppsatsen.

Ha det fint alla, hoppas ni haft en bra helg! Imorgon ska jag vara i skolan hela dagen, hörs imorgonkväll!!

Sov sött, det ska jag göra :)


Kommentarer
Postat av: jessie

åhhh gud va söt hund, ni verkar ha haft en riktigt solig och mysig dag,



grejen med lammen är att dom inte har så mycket gräs och mask rosor i sin hage, så vi skulle ta en promenad med dom till en stor äng bredvid skogen där dom kunde frossa i mask rosor..

sen så fick Malin för sig att hon skulle gå ut och gå med en av dom stora fåren men det var tydligen ingen super bra ide.



Riktigt roligt hade vi iaf, vi skrattade som fan åt malin.



http://bilddagboken.se/p/frontpage.html#50



http://bilddagboken.se/p/frontpage.html#60



titta in länkarna, bilder på våra gamla pomeranier.



kramm

2009-05-18 @ 10:00:20
URL: http://jessiiejones.blogg.se/
Postat av: Sara

Vilken söt vovve! Haha Raul är ett rätt annorlunda namn :P men det hade verkligen passat en liten söt hund. Ni är nog det finaste paret jag vet.. jag däremot letar vidare haha. Kram :)

2009-05-18 @ 20:04:02


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0