Of to center syd :)

Godmorgon solstrålar!!

Sovit gott? Nu har jag fixat frisyren och allt annat och ska åka till Lund för att träffa min pojkvän och vi ska till center syd :)

Kolla lite bikinis kanske och ska nog köpa ett linne på Vero moda, som var på reklam i Metro, om ni såg den annonsen?

På reklam eller i reklam? Måste vara på reklam fast det är i en tidning, right?

Aja. Min pojkvän var också ute igår faktiskt. Jag brukar alltid bli så svartsjuk när han ska ut och dricka, men jag blev inte alls det. Är superglad :D Kanske kan bero på hur nära vi kommit varann sen jag blev ovän med mina fd kompisar och Shelly blev sjuk och allt skit som hände på samma gång. Han har varit mitt största stöd, kan inte ens beskriva hur snäll han har varit :D Han är den snällaste i hela världen, det hade ni också tyckt om ni känt honom :) O sen kan det nog bero på att vi var ifrån varann i 3 veckor o hördes knappt.. Dåå växer tilliten hehe. Aja. Jag hoppas han inte blev alltför full... det lovade han faktiskt. The point is, att det var väldigt skönt att kunna slappna av när han var ute och hade kul. Kunde tillomed somna elva utan att vara orolig, som jag brukade vara. Hoppas han hade skitkul :)

Nu ska jag ner till marsvinen innan jag drar. Ha en fin lördag :D Ska ta bilder, så ger er lite treats ikväll!!


Jag idag :D Lång tröja från Gina med ringning i ryggen, svarta leggins, guldarmband och örhängen och min axelremsväska :)


Hehe bytte till den blåa tröjan, för det blev för svart! Min kamera tar inte de bästa outfitsbilderna....

Kommentarer
Postat av: Petra

svar: jag tar inte illa vid mig alls faktiskt. Vet att han avgudar mig och att han tycker jag är hetare än alla dom dumma silikon brudarna tillsammans! Haha

2009-05-23 @ 14:45:17
URL: http://petras.blogg.se/
Postat av: Petra

roligt att du gillar vår balkong! :)

svar: han läser dom tidningarna för han han gillar reportagen, humorn/ironin och mode tipsen bland annat. Jag bryr mig inte om tjejerna i tidningar. Det är inget killar vill ha egentligen ändå. :)

2009-05-24 @ 00:31:57
URL: http://petras.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0