Ny vecka :)

Hej alla freaks ;) Idag är det måndag, vilket betyder nu vecka.

Denna vecka blir det start på B-uppsats. Planering och ringa runt till lärare på skolor.. Får se om jag får Caroline till att ringa runt, ni vet ju vilken telefonfobi jag har! Jag borde ringa min chef också.. För att säga att jag kan jobba helger i maj och bekräfta att han har mitt nya mobilnummer... Men jag vågar inte. Dels för att jag inte riktigt bestämt mig om jag vill jobba i maj eller softa hehe. Låter jag lat? Det kommer bli såå hektiskt i juni-juli, det är därför jag starkt överväger om jag ska börja redan nu... I juli kanske det blir 12 timmars arbetsdagar...

På fredag blir det partyyyy! Ska bli så sjukt jäääkla kul! Jag och grabbarna. Förhoppningsvis kommer Dilshads bästa kompis, Pish, hit, han ville festa i K-stad, så får han också träffa Peet&George. Dilshad har inte träffat dem sen Peets student för typ ett år sen, så det är dags. Och jag vill gärna träffa Pish också, träffade honom sist på nyår. Kommer bli helkul på fredag, blir väl Grand :) Men tills fredag ska jag bara ha ögonen på plugg!! Måste verkligen vara ambitiös denna vecka! Imorgon ska Shelly lämnas ensam för första gången sedan hon blev sjuk. Hon ska vara ensam i 5 timmar.

Lillan saknar Shelly så mycket.. Idag började hon pipa, vilket i det tonläget betyder att hon letar efter Shelly. Så jag satte ner Shelly på mattan och Lillan började nosa och ha sig. Sedan tog jag upp henne och då stegrade Lillan sig för att nå henne. Så sööt! Igår upptäckte hon att Shellys lilla låda stod nära henne när hon sprang i vardagsrummet, så började hon gå runt och runt och kika in. Jag längtar tills de får träffas igen!

Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0