Nice from h&m

Som ni kanske minns har jag presentkort på h&m och jag har 250 :- kvar! Har spanat in lite saker som jag tycker är överfina, dessa till exempel:




Linnet till vänster är väldigt fint, passar skitbra till fest eller i sommar när jag ska gå på bio eller äta middag med älskling eller till och med när jag ska till stranden!

Klänningen är jag lite kär i. Tycker den är superfin, men den går ned till knäna. Älskling, du får följa med när jag provar och vara smakråd! Har inte haft en så lång klänning sedan jag var en mini-Sofie, men det är ju inne nu och den är superfin, så kanske blir ändå.. Passar när jag ska gå på stan, på middag eller på kalas, kanske brorsans student. Jag får se sen helt enkelt! Såhär ser de ut på h&m:s modeller.



Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Sv: Nej, du har så rätt. Jag funderade själv på att göra om min blogg till en fotoblogg, men jag tyckte det var tråkigt. Det skulle kunna gå om man tog helt otroligt fina bilder, men det är det få som gör.

Du kan gärna titta in på min blogg igen, för nu finns det nämligen ett nytt inlägg i serien "Så mister du läsare". Den här gången handlar det om språket. Och självklart skrivs allt med glimten i ögat ;)

Ang. ditt inlägg:

H&M har nästan alltid något snyggt och så är det billigt! Älskade den blåa klänningen :)

2009-05-01 @ 14:12:57
URL: http://isabellejo.blogg.se/
Postat av: Linnsan

Tycker klänningen är supersnygg!! Go for it!!

2009-05-01 @ 20:29:44
URL: http://linnsi.webblogg.se/
Postat av: klänningen! klännigen!! klänningen !!

men älskling...äär det inte uppenbart ? klänningen..och jaa jag ska följa med dig =D tänkte på söndag när jag kommer så kan vi ju köra innom kristianstad kanske någon timme...så fika och kan du testa dom =) det vore inte så dumt väl? men...om du vill kan du ju köpa båda om dom pasasr XD kyss lover <3

2009-05-02 @ 09:03:29


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0