Long day in Malmoe

Latinskolan - check! Eleverna där var riktigt trevliga ska jag säga er! En klass fick mig att skratta väldigt mycket, de tjejerna hade humor på hög nivå. Började längta tillbaka till gymnasiet. Jag hade lätt kunnat tänka mig att gå på Latin efter det jag såg idag, om jag bott i Malmö när jag var 16 :p Gymnasietiden för mig var helt underbar. Jag skaffade supermånga nya vänner, gick på en liten skola där alla kände alla, alla var schyssta, nästan inget skitsnack eller mobbning. Lärarna var ens nära vänner, ämnena var roliga. Ja, allt var på topp helt enkelt.

Men men. Nu är det högskolan ja. Känns som att jag kommer ha typ 5 läsare snart bara... =( Har ingen tid med bloggen ju. Det är så tråkigt ska ni veta eftersom jag nu, sen två veckor tillbaka, äntligen lyckats fånga ett gäng läsare. Det är verkligen synd om jag förlorar er... Har ju ingen tid och det är bara mer som väntas komma. Jag ska göra mitt bästa!!

Imorgon ska vi till den sista skolan - mediegymnasiet och sedan får vi försöka komma överrens om hur vi ska sammanställa enkäterna, vilket verkar vara sjukt mycket svårare än jag hade trott. Får jobba med det imorgon, för i helgen kommer jag inte ha så mycket tid och på måndag ska vi ses igen. Allt är så jävla pressat, men jag får bara hålla ut. Snart är det lov och jag slipper skolstress och en annan sak.. ni kan nog gissa vad!! (vem!). Ignorerande fungerade ganska bra. Jag retade mig inne i hjärnan som in i helvete, ska fortsätta min taktik imorgon och återkomma med mer resultat!

Att vara med älskling var i alla fall riktigt roligt, precis vad jag behövde :D Vi åt, kollade på tröjor, körde runt lite i Limhamn och stannade bland annat på utsiktsplatsen över Öresundsbron, där vi hade skoj en stund och sen körde vi vidare in mot Värnhem. Blev mycket mycket skratt!! Dagens roliga historia:

Vi såg en cyklist som höll på att cykla över vägen och det vi såg var när han höll på att krångla sig över refugen i mitten. Det var alltså en ca 1dm hög kant på en refug i mitten av vägen, som han höll på att krångla sig över. Då säger älskling, som hatar cyklister:

"aa men vad fan gör han?Hade han tänkt sig att han skulle lyckas cykla över den där kanten? Ah... *suckar* asså ibland verkar det som att cyklister tror att cykeln fungerar som deras ben!".

Det uttalandet tillsammans med bilden av den där mannen som kämpar att komma över kanten gav mig minst fem minuter asflabb!


Dilshad gjorde en turbanliknande sak med en sjal inne i en affär! Passar jag som arab?


Denna vackra bild tog vi från utsiktsplatsen. Det lilla molnet var precis ovanför fyren. Superfint!


Kommentarer


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0